Kétféle Snapdragonnal várható a két Zenfone 7

A héten a ROG Phone 3-é lesz a főszerep, ám nem a gamer telefon az egyetlen csúcskészülék az Asus tarsolyában.

Szerdán, Snapdragon 865+-szal debütál a ROG Phone 3, amellyel kifejezetten a játékos kommunát célozza meg az Asus, amely az eddigi évek legjobb gamer mobiljait tette le az asztalra. Hatalmas kijelző és telep, extra gombok és jófajta hangszórók, különleges hőelvezető rendszer és egy sor tartozék játssza majd a főszerepet szerdán, azaz július 22-én.

Sajátos kamerarendszere tette tavaly emlékezetessé a Zenfone 6-ot – készül a folytatás
Sajátos kamerarendszere tette tavaly emlékezetessé a Zenfone 6-ot – készül a folytatás

Ez nem jelenti azt, hogy az Asus lemondott volna hagyományos termékvonaláról, amely Zenfone név alatt fut, és a hatos modell tavaly különösen jól szerepelt ár/érték vonalon. Ez idén sokkal nehezebb lesz megismételni, lévén az 5G modem és miegymás jócskán feltornázta piac-szerte árakat, mindenesetre él a remény, hogy a gyártó ezúttal is előnyös tudást kínál majd, megemészthető áron, és a Dealntech ígéretes bejegyzéseket halászott ki valamilyen programkódból.

Az Asus ROG Phone 3
A Zenfone 7 előtt még befut a ROG Phone 3 (forrás: Evan Blass / 9to5Google) [+]

Ezek szerint két modell is érkezik „asus ZF” munkacímen (alighanem a Zenfone 7 és a Zenfone 7 Pro), és az egyik teljesítménymagja 2,84, a másiké pedig 3,09 GHz-es lesz. Ez alapján nem nehéz a Snapdragon 865-öt és a 865+-t azonosítani, és az egyik készülék már Geekbench teszten is járt 16 GB RAM-mal, úgyhogy közel lehet a bejelentés. Arra viszont kisebb az esély, hogy a ROG Phone 3-mal egy időben debütál a páros, esélyes a külön bemutató.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés