Két új telefon a Philipstől

A Philips két új telefonnal lepte meg a piacot a napokban. Néhány hónapja még arról lehetett hallani, hogy a Siemenshez és az Alcatelhez hasonlóan a Philips is felhagy a mobiltelefonok gyártásával, ám az azóta érkező újabb modellek, illetve a most bemutatott két készülék ezt cáfolja.


Forrás: Espacio Interior

 

A 768-as telefon klasszikus formákkal operál. Tudása alapján a középkategóriába sorolható, annak is inkább a felső szegmensébe. Az UFB kijelző felbontásáról még nincs információ, az viszont biztosnak látszik, hogy a belső memória MMC és SD kártyával is bővíthető. A hátlapon található kamera 1,3 megapixeles, az adatátvitelt pedig Bluetooth, infra és USB csatlakozó is segítheti. A telefon képes MP3 fájlok lejátszására is.


Forrás: Espacio Interior

 

Kicsit egyszerűbb készülék az összecsukható formavilágú Xenium 9@9e néven megjelent telefon. Ez a modell két kijelzővel érkezik, a belső UFB, a külső pedig OLED technológiát kapott. A 768-hoz hasonlóan ebben a készülékben is helyet kapott egy 1,3 megapixeles kamera, 30 perces diktafon, 4+2 időréses GPRS és 64 szólamú polifonikus csengőhangok. Úgy fest, hogy sem cserélhető memória, sem MP3 lejátszása, sem Bluetooth nem szerepel a repertoárban.

A két készülék ősszel jelenik majd meg, kiváncsian várjuk, hogy a Philips 355 magyarországi forgalmazását követően vajon érkeznek-e újabb készülékek is a gyártótól hazánkba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés