A kínai hírközlési hatóságnál járt a Gionee GN8001

A Gionee-nál komolyan veszik a karácsonyi és az azt megelőző időszakot, hiszen napokon belül bemutatkozhat az Elife E6, ami egy közép-felső kategóriás felszereltséggel rendelkező készülék, a TENAA adatbázisába pedig felkerült most még egy eszköz, ami a hatalmas kijelzőjével a phabletek kategóriájában versenyez.


[+]

A GN8001 modellszámú szerkezet előlapján egy 6 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású panel hívja fel magára a figyelmet, az AMOLED technológiának köszönhetően kiváló betekintési szögekre és élénk színekre lehet számítani. A Gionee újdonságának szíve egy 1,3 GHz-re skálázott nyolcmagos processzor lesz, a chipset típusát egyelőre nem specifikálták. Arról azonban már lehet tudni, hogy a 32 GB-os, microSD-vel bővíthető adattároló mellett 3 GB-nyi rendszermemóriát kap a mobil. A 160,7 x 81 x 8,2 milliméteres és 206 grammos phablet további tudásából biztosra vehető az Android 5.1 operációs rendszer, a 4G/LTE támogatás, valamint a Bluetooth, a WiFi és a GPS, a találgatások szerint pedig vagy 8, vagy 13 megapixeles hátlapi kamerát szerelnek bele. A megjelenés időpontjáról még nem lehet pontosat tudni.

Azóta történt

  • Több újdonsággal készül a Gionee

    A TENAA már mindennapos áruló, most épp a GN9010L és GN5001S modellszámú készülékekről tudhattunk meg néhány fontosabb részletet.

  • Lebukott a Gionee F105

    Az öthüvelykes kijelzővel ellátott mobil a TENAA adatbázisában bukkant fel, jó eséllyel nemsokára hivatalosan is bemutatkozik.

Előzmények

Hirdetés