Hirdetés

Öthüvelykes készüléket mutatott be a Gionee

Bár a Gionee neve idehaza nem annyira ismert, mint mondjuk a Xiaomié, hiszen a GSM boltokban is alig találkozni a márkával, a gyártó ugyanakkor számos saját brandes és átcímkézett készüléke van ma is forgalomban világszerte, kezdve a belépőszinttől egészen a csúcskategóriáig. A legújabb jövevény szerény specifikációval érkezett, bár nyilván nem is fog sokba kerülni, igaz, az árakat a forrásoldal nem tüntette fel.

A Gionee P5W (amely korábban a TENAA-nál már megmutatta magát) 5 inches, 720 x 1280 pixeles IPS kijelzőt kapott, ami alatt a MediaTek MT6735-ös négymagosa végzi a számítási feladatokat a Mali-T720-as IGP-vel 1 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájtos belső tárolóval a fedélzeten, amely microSD kártyával bővíthető.

A P5W rendszerverziója Android 5.1 Lollipopon alapszik. Az előlapra 2 megapixeles, a hátlapra pedig 5 megapixeles kamera került; az utóbbi mellé ledes villanó is jár. A hangminőség javításából a DTS mód veszi ki a részét. A fényes műanyag bevonatú készülék sárga, piros, fehér, fekete és kék színvariációival leginkább a fiatalabb rétegeket célozhatja meg, illetve azokat, akiknek a 143,3 x 72 x 8,9 milliméteres készülékház és a 153 grammos tömeg nem túl nagy.

Azóta történt

  • Lebukott a Gionee F105

    Az öthüvelykes kijelzővel ellátott mobil a TENAA adatbázisában bukkant fel, jó eséllyel nemsokára hivatalosan is bemutatkozik.

Előzmények

Hirdetés