Hirdetés

Kérdésed van az elektromos autózással kapcsolatban? Válaszol a Porsche Hungária

Olvasói kérdésekkel készítünk interjút a Porsche Hungária szakértőivel, várunk tehát mindenkit a fórumban, akit érdekelnek az alternatív hajtású járművek.

Az elmúlt években viszonylag kevés alkalommal készítettünk olyan interjúkat különféle cégekkel, amelyeknél nem a saját, hanem olvasóink kérdéseit tettük fel, de a siker egy alkalommal sem maradt el. Épp ezért az Audi, a SEAT, a Skoda és a Volkswagen márkákat is forgalmazó Porsche Hungária felajánlotta, hogy készítsünk velük egy ilyen interjút, amire több szakértőjüket is elhívják majd.


[+]

Szabályok vagy előírások nincsenek, a kérdéseket bármely regisztrált tagunk felteheti a fórumban, ám azok között nyilván szelektálni fogunk. Elsődlegesen az alternatív hajtású, azon belül is a tisztán elektromos autókkal kapcsolatos dolgokra igyekszünk majd válaszokat kérni, de a témán kívüli kérdések is jó eséllyel indulnak, ha kellően izgalmasak és nem olyan üzleti titokra irányulnak, amelyről a cég munkatársai nem beszélhetnek. Az interjút a tervek szerint 2018. február 7-én fogjuk felvenni, de érdemes valamivel előbb feltenni a kérdéseket, hogy mi megtalálhassuk azt, aki a leginkább illetékes.

A kérdésektől függ, hogy kiket keresünk meg a válaszok kapcsán, a Porsche Hungáriánál természetesen több szakértő is akad, akik az adott terület kapcsán illetékesek. Az interjúban ennek megfelelően számos illetékest meg tudunk szólaltatni az alábbiak közül:

  • Kövi Róbert, a Porsche Hungária e-mobilitás és alternatív hajtások projektmenedzsere
  • Kiss Pál, a Porsche Hungária szervizekért felelős vezetője
  • Kassa Tibor, műszaki oktató
  • Horváth Károly, Skoda értékesítési vezető
  • Mátrabérci Sándor, az Audi márkaigazgatója

Nagyjából ebből látszik is, hogy milyen márkákkal, milyen területekkel kapcsolatos kérdésekre tudunk majd válaszokat keresni, úgyhogy mi izgatottan várjuk, hogy mik azok a témák, amelyek az elektromos autózással összefüggésben érdeklik az olvasóinkat.

Azóta történt

Előzmények