Képernyőkép a Honor 7-től

Egy hete a Honor közzétett egy posztert, amelyen talán egy kameralencsére célzó csillagászati képződmény volt látható, alul pedig egy június 8-ai, azaz hétfői dátum. Nos, a Honor 7 még mindig nem startolt el, a legfrissebb, a hetes számot elég egyértelműen feltüntető poszter alapján a GizmoChina június 24-ei premierre számít.


[+]

Eddig is lehetett tudni ezt-azt a Honor 7 tulajdonságairól, most azonban egy képernyőkép is kiszivárgott, amely, hacsak nem ügyes hamisítvány, egyértelműsítheti a specifikációk egy részét. Ennek értelmében a készülék (vagy legalábbis erősebbik variánsa) HiSilicon Kirin 935-ös SoC-vel, 4 GB RAM-mal, Full HD felbontással, Android 5.1-es rendszerverzióval és 64 gigabájtos belső tárolóval startolhat el. A szóban forgó készülék típusszáma Huawei PLK-AL10, jelezve, hogy a Honor brand továbbra is a Huawei kötelékébe tartozik. A gyengébbik kiszerelés állítólag 3 GB RAM-mal és 16 gigabájtos belső tárolóval érkezik.

Azóta történt

  • Hivatalos: ujjlenyomat-olvasóval érkezik a Honor 7

    Bár az előzetes pletykák után kevesen fognak meglepődni, a Honor június 30-ai eseményének friss poszterén látható ujjlenyomat-részlet most céloz először hivatalosan a biometrikus azonosításra.

  • Szupergyorsan tölthet a Honor 7 is

    Nemsokára hivatalosan is bemutatkozik a Honor 7 család, amiről egyre több információt tudunk, de az összes készülékre vonatozó, teljesen pontos specifikáció még pletykaszinten sem került említésre.

  • Többféle Honor 7 érkezhet

    Egyre valószínűbb, hogy a holnap bemutatásra kerülő Honor 7 többféle külsővel és beltartalommal is megjelenik.

  • Bemutatkozott a Honor Band Zero

    Sok részletet a gyártó egyelőre nem közölt, egy renderképet viszont közzétett legújabb, karra erősíthető okoskütyüjéről, ami mellett egy Bluetooth headset is megmutatta magát.

Előzmények

Hirdetés