Már hétfőn lehullhat a lepel a Honor 7-ről

Hirdetés

Számtalanszor leírtuk már, így a Honor 6 és a Honor 6 Plus tesztjének elején is, hogy a Honor márka immáron önálló brandként működik, így sehol egy Huawei logó a dobozon vagy az emuis rendszerfelületen. A Weibón most közzétett előzetes poszteren mégis felbukkantak az anyacég virágszirmai. A képről túl sok mindent nem lehet leolvasni, mindenesetre már időszerű a pletykaszinten már megnevezett Honor 7 érkezése, amely alumínium házzal, HiSilicon Kirin 935-ös SoC-vel és kiszereléstől függően 3 vagy 4 gigabájt RAM-mal mutatkozhat be június 8-án.

Talán a Honor 7 mutatkozik be június 8-án

A fenti képen talán egy féreglyuk látható, mintegy új dimenzióba juttatva a bátor felhasználót, és ha már találgatunk, a kör alakú középső rész ismét a kamerára helyezett hangsúlyra célozhat. A Honor 7 kínai források szerint 13 megapixeles hátlapi kamerát kaphat optikai képstabilizátorral, ami újdonság az előző generációhoz képest, és amit nehéz lett volna a Honor 6 Plus kétkamerás rendszerével megoldani. A nemrég kiszivárgott képeken egyébként a kameramodul alatt ujjlenyomat-olvasó is megpillantható, úgyhogy ha a pletykák és kéminformációk igaznak bizonyulnak, a Honor 7 igen ütős ajánlat lesz, amely remélhetőleg eljut hozzánk is, és hasonlóan kellemes lesz az árazása, mint az elődjének.

Azóta történt

  • Ujjlenyomat-olvasó is lesz a Honor 7-ben

    A kínaiak csúcstelefonjáról már több dolgot megtudhattunk, a TENAA jóváhagyása viszont arról is árulkodik, hogy biometrikus azonosító is kerül a készülékbe.

  • Képernyőkép a Honor 7-től

    Hétfő helyett június 24-én mutatkozhat be a következő Honor csúcskészülék, amelynek néhány tulajdonságát most egy kiszivárgott screenshotról lehet leolvasni.

  • Videoelőzetesen a Honor 7

    A június 30-án bemutatkozó Honor csúcskészüléket a gyártó most egy rövid videoklipen is megmutatta.

  • Szupergyorsan tölthet a Honor 7 is

    Nemsokára hivatalosan is bemutatkozik a Honor 7 család, amiről egyre több információt tudunk, de az összes készülékre vonatozó, teljesen pontos specifikáció még pletykaszinten sem került említésre.

Előzmények

  • Honor 6 Plus - fókuszban a fókusz

    A remekül sikerült Honor 6 nagy testvére több egy phablet méretű variánsnál, a hátlapon például nem egy, hanem két kamera felel a remek képminőségért.

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés