Képek és specifikáció az LG G4c-ről

Hirdetés

Több gyártótól is megszokhattuk már, hogy az aktuális csúcsmodelljük mellé készítenek egy kisebb, olcsóbb testvért, az androidos LG készülékek közül a G2 mini volt az első, ami a G2-höz hasonló formavilággal rendelkezett visszafogottabb méretben. Ezzel a termékkategóriával általánosságban az a probléma, hogy a gyártók néha nem tesznek elég erős hardvert ezekbe az eszközökbe, a tavaly megjelent G3 S például Snapdragon 400-zal és 1 GB RAM-mal került piacra, ehhez képest pedig egyáltalán nem volt olcsó.

Ilyen lehet az LG G4c
Ilyen lehet az LG G4c

Sajnos úgy tűnik, hogy az LG G4c esetén sem lesz ez másképp, egy német webshop ugyanis már belistázta a készüléket, a mellékelt specifikáció pedig Qualcomm Snapdragon 410 lapkakészletről, 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású IPS kijelzőről, 8 gigabájt belső tárolóegységről és 8 megapixeles hátlapi kameráról szól. A 4G/LTE és az NFC támogatás nem marad ki a repertoárból, kártyahelyek tekintetében pedig egy microSD és egy microSIM foglalattal találkozunk majd. Pontos megjelenési dátumot és árat nem tudunk pontosan (de a Vodafone árlistájából következtethetünk), az azonban valószínű, hogy átszámítva minimum 80 000 forintot kell majd letennünk a G4 kistestvéréért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G4 infografika érkezett

    Remekül összefoglalja a bőr hátterű infografika az LG új csúcsmodelljének legfőbb tulajdonságait.

  • Kevesebb LG G4 fogyhat, mint G3?

    Az IBK Investment & Securities elemzője remek készülékre, ám komoly konkurenciára számít az LG G4 megjelenésekor, ezért kevesebb fogyhat a 2015-ös csúcsmodellből, mint elődjéből.

  • Képen az LG G4 hátlapi gombjai

    Úgy tűnik, ezúttal kortyonként adagolja a hamarosan bejelentésre kerülő G4 tulajdonságait az LG; most a hátlapi gombok kerülhettek lencsevégre.

  • Snapdragon 808-cal érkezik az LG G4?

    Egy ilyen chipsettel felszerelt LG tesztpéldány bukkant fel a GFX Bench adatbázisában.

Hirdetés