Kellemes extrákkal érkezett a Huawei Enjoy 70

Csak sajnos továbbra is 5G, Google és értelmes lapkakészlet nélkül, úgyhogy nem is lesz olyan kellemetlen, hogy nem hagyja el Kínát.

Az Enjoy széria új modelljét mutatta be a Huawei, ami egy kellemes(nek tűnő), alsó kategóriás eszköz, néhány vonzó extrával. A nagy akkumulátor eleve jó pont, a 6000 mAh-s kapacitáshoz pedig egy 22,5 wattos gyorstöltésre is futotta. A 6,75 hüvelykes, 720 x 1600 pixel felbontású LCD panel önmagában szóra sem érdemes, de szokatlan módon AoD (mindig aktív kijelző) funkciót is kínál. Szelfizni 8 megapixeles felbontásban lehet, az ujjlenyomatolvasó pedig a bekapcsológombba került.

A hardverrre vonatkozó információkat nem közli a hivatalos termékoldal, de valószínű, hogy továbbra is a Kirin 710A-val dolgozik a gyártó, amihez 128 vagy 256 GB belső tárhely tartozik, ráadásul bővíthető, de az elődmodellel szemben már nem microSD, hanem nanoMemory kártyával. A jack csatlakozó ugrott, cserébe keletkezett egy Enjoy X nevű gyorsgomb a bal oldalra, ami többféle inputot kezel (kétszeri megnyomás, nyomvatartás és sima megnyomás), amivel az alkalmazásokat kezeli. A kisebb kiszerelés 59 ezer forintnak megfelelő jüanba kerül, a nagyobbért pedig 69 ezer forintnyi helyi pénzt kell fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés