Hirdetés

Katonai felhasználásra is készült egy Galaxy S20

A Galaxy S20 Tactical Edition az amerikai Védelmi Minisztérium igényeinek megfelelően készült.

Hirdetés

A Samsung Android 10 és One UI 2 alapú egyedi szoftverrel, az NSA sztenderdjeinek megfelelő, kétszintű titkosítást biztosító DualDAR architektúrával és kibővített adatkommunikációs képességekkel mutatta be a Galaxy S20 Tactical Editiont, kifejezetten katonai felhasználásra. A hardvert továbbra is a Qualcomm szállítja, a Snapdragon 865 mellé 128 GB bővíthető belső tárhely és 12 GB rendszermemória jár, elérhető a DeX, a repülő üzemmódot meg átnevezték lopakodó (Stealth Mode) üzemmóddá.


[+]

Az ethernet portok lehetővé teszik a különböző katonai eszközökhöz való csatlakozást, elérhetők az 5G hálózatok, van beépített CB rádió, privát SIM, a WiFi 6 (802.11ax) és az 5G kompatibilitás pedig alap a Cat.20-as LTE mellett. Az S20 TE hordható a ruházathoz erősítve, ehhez külön üzemmódot fejlesztettek a könnyebb feloldás és kezelhetőség érdekében, van éjjellátóval kompatibilis megjelenítés, speciális navigációs szoftverek és egy rakás kiegészítő, ami hasznos lehet a terepen. A készüléket a Védelmi Minisztériummal együttműködve fejlesztették és valamikor az idei harmadik negyedévben lesz bevethető.

Hirdetés

Előzmények

  • Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt

    120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.

Hirdetés