2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Kásás a Vodafone kínálatában

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Újabb speciális tartalommal bővül a Vodafone live! kínálata.

A tegnapi naptól a vízilabda szerelmesei érdekes híreket, képeket, videókat találhatnak a Vodafone live! vízilabda oldalán, sőt, emellett Kásás Tamás önállóan is megjelenik exkluzív, csak a Vodafone live!-on elérhető anyagokkal.

Hirdetés

"A Vodafone szponzorációs stratégiájában kiemelten figyel arra, hogy a hazai értékeket támogassa, erősítse. Legyen szó kultúráról, sportról, vagy a közélet valamely szegmenséről, vállalatunk számára fontos, hogy a társadalom számára valóban értéket képviseljenek. Ezért döntött úgy a Vodafone, hogy az idei évtől kiemelten támogatja a Magyar Vízilabda Szövetséget, illetve Kásás Tamást." - mondta dr. Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. "A magyar vízilabda nemzetközileg is elismert, pólósaink nevére világszerte felkapják a fejüket a sportág kedvelői. Erre büszkének kell lennünk és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy továbbra is dicsőséget hozhassanak hazánk számára a nemzetközi versenyeken."

A Magyar Vízilabda Szövetséggel kötött együttműködés eredményeként speciális vízilabda oldal indul a Vodafone live!-on. Az oldalon a Magyar Vízilabda Szövetség hírei olvashatók a sportággal és azon belül is a férfi vízilabda válogatottal kapcsolatban. A folyamatosan frissülő hírek mellett képek, illetve a későbbiekben videók is megtekinthetők lesznek a magyar vízilabdázókkal kapcsolatban. A jelentős világversenyek, kiemelten a 29. nyári olimpiai játékok idején pedig a Vodafone live! különösképpen nagy figyelmet fordít majd pólósainkra.

A magyar vízilabda egyik kiemelkedő személyisége Kásás Tamás, akit a Vodafone külön is támogat. Ennek köszönhetően Kásás Tamás önállóan is megjelenik a Vodafone live!-on. A folyamatosan frissülő oldalon nem csak az életrajza és vele kapcsolatos cikkek lesznek megtekinthetők, de exkluzív, csak a Vodafone live!-n elérhető háttérképek és videók is.

Hirdetés

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.