Kamerák előtt a Honor 3

Hirdetés

A Huawei jól tudja, hogy a felső régióba szánt csúcsmodellek mellett szüksége van elérhető árú ajánlatokra is, mellyel jóval szélesebb réteg megcélzására nyílik lehetőség. A fémbe burkolt kecses Ascend P6 árnyékában a kínai gyártó gőzerővel dolgozik egy jóval kedvezőbb árfekvésű ajánlaton is, mely technikai fronton ugyan nem sokban marad el a 6,2 milliméteres pengemobiltól, de dizájn és anyaghasználat terén mégis egészen más régióban versenyez. A Honor 3 létezéséről és felszereltségéről eddig is számos információ keringett a világhálón, most azonban egy fotó is napvilágra került, mely egyértelműen megerősíti az alsóbb szegmensben való versenyzését. A Huawei Honor 3 az eddigi értesülések szerint Android 4.2.2 Jelly Bean alapokon nyugszik, mely mellé 4,7 hüvelykes HD kijelzővel, 8 vagy 13 megapixeles kamerával, 1,5 GHz-es négymagos K3V2 processzorral, 2 GB RAM-mal és 8 GB belső tárhellyel büszkélkedhet.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Ascend Y210 - túlzott kompromisszum

    A Huawei újabb babérokra tör az alsó kategóriában, ám az Y210 túl sok kompromisszumra kényszeríti a vásárlót a barátságos árcéduláért cserébe.

  • Huawei Ascend G510 - árapály

    A kínai gyátó újdonságát most mutatták be itthon, nagy IPS kijelző, átszabott, izgalmas kezelőfelület, de kicsit lassú sebesség jellemzi, ám sikere az árazásától függ igazán.

  • Huawei Edge – alumínium burkolatban

    Lencsevégre kapták a Huawei mindössze 6,3 milliméter vastag csúcsmodelljének fémből készített burkolatát.

Hirdetés