Jövőre már nem kameraszigetről, hanem szigetekről beszélhetünk

A Galaxy S/Note22 Ultra friss renderképei legalábbis nem egy nagy, hanem két kisebb kamerapúpot ábrázolnak.

Odébb van még a Galaxy S22 család premierje, bár ha ránézek a naptárra, 2022 eleje nincs is olyan messze, és a Samsung szorgos munkájának a bizonyítéka a gombamód szaporodó pletykarengeteg, melyből erre a hétre is jutott.

Az S22 Ultra az OnLeaks szerint
Az S22 Ultra az OnLeaks szerint [+]

Elhintették korábban, hogy az S22 Ultra visszahozza a szériába a házból előhúzható S Pent, sőt: a Note20 szögletes dizájnját, és ettől teljesen függetlenül olyan renderképek is felbukkantak, amelyek a bumfordi kamerasarok helyett szolidabb, P-alakú kameraszigetet vetítettek előre hátul, a kétoszlopos lencse- és szenzorkollekciónak.

Az S22 Ultra, ahogy a Letsgodigital várja
Az S22 Ultra, ahogy a Letsgodigital várja [+]

A Letsgodigital friss alkotásai azonban eggyel elegánsabb formát várnak, és ha szabad választani, személy szerint az utóbbi mellé tenném le a voksom. Itt csak a három látószöget letudó nagyobb lencse emelkedik ki jobban, a segédek tőlük jobbra inkább a hátlap síkjában maradnak.

A forrásoldal még egy videót is összedobott saját 3D-s modellje alapján, és a cím, a Samsung Galaxy S22 Ultra (Note) is előrevetíti a kémforrások ellentmondását a nevet illetően. Szerintem simán le lehetne tudni a toll nélküli Samsungokat S22, a tollasat pedig Note22 néven, a felesleges elő- és utótagok meg mehetnek a spájzba, a lényeg úgyis a rendereken megnyerő mobilokon lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés