Jövő héten jön a Nubia Z17 mini

Hirdetés

A ZTE fennhatósága alá tartozó Nubia nem az MWC-re hozott nagy újdonságot, helyette Kínában mutatnak be valamit március 21-én, azaz jövő hét kedden. A sajtómeghívó árulkodik a dupla hátlapi kamerás megoldásról, azonban különböző kínai források azt rebesgetik, hogy egy memóriától függően Snapdragon 652-es vagy 653-as rendszerchippel, 5,2 hüvelykes Full HD kijelzővel és 3000 mAh kapacitású akkumulátorral ellátott mobilt várhatunk. A kamerára is megérkeztek a feltételezések: Sony IMX258 szenzorokból kerülhet kettő darab egymás mellé, az elkészült képek így 13 megapixelesek lehetnek a főkamerával, az előlapi, egyelőre ismeretlen rendszer pedig várhatóan 16 megapixeles lesz.

A dátum már biztos, a dupla kamera is nagyon valószínű, a többit kezeljük erős pletykaként
A dátum már biztos, a dupla kamera is nagyon valószínű, a többit kezeljük erős pletykaként [+]

Nem marad ki a Qualcomm Quick Charge 3.0 gyorstöltési lehetőség, a 4 vagy 6 GB rendszermemória, és az elfogadható árcímke sem, jüanban legalábbis 1899-et tippelnek az alapmodellre, ami alig haladja meg a 80 000 forintot, természetesen helyi, kedvezőbb terhekkel számolva.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Előzmények

  • Nubia Z11 mini - vihar előtti csend

    Nemsokára hivatalosan is felbukkannak a magyar piacon a Nubia mobilok. Addig egy tavalyi, régi Androidon ragadt, de pofás készüléket helyezünk tesztasztalra, amely különleges gesztusfunkciókat kapott.

  • 23 megapixeles kamerával érkezett a Nubia Z11 Mini S

    Menetrendszerűen mutatkozott be a ZTE almárkájának új készüléke, amely igen korrekt specifikációval, kiemelt kameraképességekkel és kedvező árazással kíván hódítani.

  • Újabb ZTE Nubia bukkant fel a TENAA-nál

    Nincs egyszerű dolga annak, aki a Nubia termékpalettáját naprakészen akarja követni, a TENAA közleménye alapján pedig még egy modell fogja nehezíteni az érdeklődők dolgát.

  • Június 7-én érkezik a Nubia Z11 Max

    Világhírű focistával ékesítette a sajtómeghívót a gyártó, a bemutató Kínában kerül megrendezésre néhány héten belül.

Hirdetés