Jön a OnePlus Nord N20

Februárban az alapmodell, márciusban a 10 Pro érkezik Európába.

A OnePlus 10 Pro bemutatója már megtörtént - de egyelőre csak a kínai piac kap az újdonságból. Most azonban kiszivárgott, hogy az európai startja ennek a terméknek márciusban esedékes, ám még mindezek előtt be fogják jelenteni a középkategóriás termékek frissítését. Ez az új Nord N20 és a Nord CE 2 lehet, ám ezek közül inkább az első lesz izgalmas, a Nord CE 2 ugyanis csupán egy átfazonírozott Oppo Reno7 SE lesz, amit elsősorban az indiai piacon próbálnak sikerre vinni.


Ez itt a Nord N10, ennek az utódjára lehet számítani [+]

A Nord N20 azonban Európának szánt terméknek ígérkezik, pár dolog már kiszivárgott a készülék tudásáról, ami alapján a 6,43 inches kijelzőről van szó, az előlapon 16 megapixeles, a hátlapon 48 megapixeles kamerát hordhat magán, de hátul inkább csak segédszenzorok várhatóak, további látószögekkel rendelkező modulok azonban nem. A 160 x 73 x 7,7 mm-es méretre is sokan tippelnek kiszivárgott részletek alapján, tehát átlagos kiterjedésű telefonra számíthatunk Snapdragon 695-ös, 5G-s chipsettel és 6 GB RAM-mal.

Így nézhet ki az újdonság
Így nézhet ki az újdonság

Egy fokkal érdekesebb lehet a felhasználói felület, ugyanis a OnePlus a Nord N20-nál mozdul el először az Oxygen OS felől egy uniformizáltabb, BBK-s rendszer felé, ami leginkább a Color OS-re fog hasonlítani (ez az Oppo telefonok sajátja jelenleg), ami bár aggasztja kissé a márka híveit, de végeredményben nagyon markáns eltérésekre nem kell számítani. Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy kapásból Android 12-vel jön-e az újdonság, de áprilisban egy rakás korábbi OnePlus megkapja majd az új rendszert, amivel vélhetően az új kezelőfelület is érkezni fog.

Azóta történt

Hirdetés