Jöhet még egy adag S22 infó?

Február eleji startdátum, új renderek és régi hardverinfók egyvelege.

A MySmartPrice úgy tudja: február 8-án tartja a Samsung a Galaxy S22 család premierjét, ez pedig a naptárra nézve már a nyakunkon: ha a hír igaz, kevesebb, mint három hét van hátra a startig. Az Ice Universe ellenben február 9-éről hallott, és ezt a dátumot 100%-os bizonyossággal állítja (persze időzónától függően egy esemény két napra is eshet), mindenesetre Galaxy Unpacked előzetesek még nem bukkantak fel, ám tonnaszámra érkeznek a renderek, így újfent sok színben megtekinthető az Ultra modell, aminek S22 helyett Note22 is lehetne a házában tárolt S Pen miatt a középtagja.

Az S22 Ultra lehetséges színváltozatai
Az S22 Ultra lehetséges színváltozatai (forrás: MySmartPrice) [+]

Bár a képek felbontása hagy kívánnivalót maga után, olyan sok kémanyag erősítette meg a formát és a hatalmas kamerasziget helyett az egyenként kiemelkedő optikákat, hogy a dizájn tulajdonképpen véglegesnek mondható, akárcsak a színváltozatok. Természetesen az Ultra lesz a legnagyobb S22: a forrás konkrétan 163,3 x 77,9 x 8,9 milliméteres és 228 grammos féltéglára számít, cserébe a 6,8"-es és 120 Hz-es, 1440 x 3088 pixeles Dynamic AMOLED 2X panel is felnő a feladathoz, a Note szériának pedig mindig is jól állt a közel táblagépes megjelenítő.


(forrás: MySmartPrice) [+]

A tolljárat ellenére várhatóan 5000 mAh-s telep kerül a fém/üveg házba 45 wattos töltéssel, és nem hiányozhat a sztereó hangszóró. Elöl 40 megapixeles kamerára érdemes számítani, hátul pedig 108 megapixeles főegységre, amihez 12 megapixeles ultraszéles és egy-egy 3x-os és 10x-es optikai nagyításra képes zoomkamera csatlakozhat, néhány vagy az összes kamera esetében 12 bites HDR felvétel lehetőségével.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés