Hirdetés

Szelfikamerák terén nem változhat a Galaxy S22-széria

A sima változatok régi szokás szerint 10 megapixeles, de autofókuszos egységet kaphatnak, az Ultra viszont 40 megapixeles képalkotót visel majd az előlapján.

Február második hetére várjuk a Galaxy S22-sorozat hivatalos leleplezését, de apró darabokból szép lassan kezd összeállni, mire számíthatunk a Samsung rendezvényén. Most épp a GalaxyClub.nl közölt egy hírt a szelfikamerákról: állítólag nem kell komoly eltérésre készülnünk, a Galaxy S22 és S22+ modellek a hagyományos, 10 megapixeles felbontással és dual PD autofókusszal érkezhetnek, amit már a 2019-es Galaxy S10 sorozat óta ismerünk.


Galaxy S21 Ultra [+]

A Galaxy S22 Ultra ehhez képest 40 megapixeles szelfikamerát kaphat, de ez sem túlságosan meglepő, hiszen a Galaxy S20 és S21 Ultra is ezzel a felbontással debütált. Ami a hátsó kamerákat illeti, a normál modellek főkamerája 50 megapixelesre nőhet, az ultraszéles maradhat a most is ismert, a telefotó kamera pedig 10 megapixeles lehet, de 3-szoros natív nagyítást hozhat ellentétben a jelenlegi modell nagyobb felbontású, de jellemzően vágás útján készülő zoomképeihez képest. Az Ultra változat esetén a 108 megapixeles kamerát fejlesztik tovább, és megmaradhat a sima és a periszkópos zoomkamera is, illetve a 12 megapixeles ultraszéles egység.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés