Jobb minőségű hangszórót kaphat a Mi Mix 2

Hirdetés

Hiteles fotó sajnos még nem érkezett a Xiaomi Mi Mix 2-ről, a nyers specifikáción keresztül pedig kevésbé jön át a lenyűgöző kávamentesség, így egyelőre maradnak a tippek azzal kapcsolatban, hogy az alsó keretet is eltünteti a kínai gyártó, vagy csak egyszerű fejlesztésekkel teszi a mindennapok szintjén élhetőbbé a koncepciókészüléknek szánt mobilt. A Mi Mix egyik fő kompromisszuma a hagyományos telefonhívásokban keresendő: felső káva hiányában eldobták a hagyományos hangszórót, helyére pedig egy olyan, elektrostrikció elvén működő, piezokerámia-lapon keresztül a telefon belső fémvázát megrezgető rendszer került, ami a gyakorlatban végül jóval tompább és halkabb volt annál, amit az emberi fül elvárna, főleg zajos körülmények között.

Az eredeti Mi Mix megoldása: az analóg jel egy kerámiaegységen keresztül rezgeti meg a telefon vázát, ami hangként a fülünkbe jut. Nem összekeverendő a csontrezgéses megoldással
Az eredeti Mi Mix megoldása: az analóg jel egy kerámiaegységen keresztül rezgeti meg a telefon vázát, ami hangként a fülünkbe jut [+]

A jelenlegi hírek szerint a Mi Mix 2 sem tradicionális megoldást kap, viszont a komoly tapasztalattal bíró AAC Technologies segítségével megoldhatják a fent említett problémákat, és jóval kényelmesebb használatot biztosítanak a mindennapokban. Az új phablet bemutatójának dátuma továbbra is kérdéses, azonban már most érdemes elkezdeni félretenni rá, hiszen biztosan nem lesz olcsó.

Azóta történt

  • Fényképen a Mi Mix 2?

    A homályos kémfotó eredete kérdőjeles, viszont több társinformáció is kapcsolódik hozzá. A Mi Mix 2 állítólag az iPhone 8-cal egy napon mutatkozik be.

Előzmények

Hirdetés