Jobb kijelzőt kap a Nubia Red Magic 6S Pro

Nem mintha az alapmodellét nagyon lenne nagyon hova fokozni, de mindig lehet egy picit jobb értékeket kihozni a készülékből.

Hirdetés

A Nubia nagyon belehúzott a Red Magic széria bővítésébe, a szeptember 6-ra várt Red Magic 6S Pro már a negyedik modellvariáns lesz (Red Magic 6 és 6 Pro, 6R) és esélyes, hogy ha van Pro, akkor lesz sima 6S is. Mindenesetre első körben a 6S Pro érkezik, nyilván Snapdragon 888+ szettel, ami még tovább növeli az amúgy sem szerény teljesítményt.


[+]

Ehhez elvileg a hűtőrendszert is fejlesztik, megmarad a repülőgépipari alumínium ötvözetből készült aktív hűtést biztosító ventilátor, aminek már grafénlapok is besegítenek majd a hőmérséklet kordában tartásában. A legújabb infó pedig a kijelző érintésérzékenységének növelése és a késleltetés csökkentése, ami a 6S Pro esetében már 720 Hz és 7,4 milliszekundum lesz. A felbontás viszont valószínűleg marad FHD+, a 165 Hz-es képfrissítést meg már tényleg nem nagyon van hova fokozni. Szoftveres oldalon viszont még bőven lenne mit csiszolni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

  • Hardverben erősít a Red Magic 6S Pro

    Ismert lapkakészlet + utótagú variációját kapja meg szeptemberben.

  • Nubia Red Magic 6R - határeset

    A Nubia sajnos nem a megfelelő irányba halad, noha a készülékek hardveresen kifogástalanok, az összeszerelés- és anyagminőség is kitűnő, jó a dizájn, de ez egyre kevesebb a boldogsághoz.

  • Nubia Red Magic 6 - múlik a varázs

    A Nubia elég lassan halad a termék tökéletesítésével, de a teljesítmény és a játékélmény még mindig remek, főleg ezért az összegért.

Hirdetés