Játékvezérlőt mutatott be a Samsung

A Samsung és a QuantumX által bemutatott kontroller kiegészítő egyelőre az aktuális csúcsszériával működik együtt.

Hirdetés

A Samsung és a QuantumX közös fejlesztésének eredménye a kissé fura nevű Glap kontroller, ami egyelőre a Samsung Galaxy S10 és Note10 szériával kompatibilis. A Glap-pal (egyre furábbnak tűnik ez a megnevezés, ahogy használjuk) további készülékek is együttműködnek a későbbiekben maximum 7,5 hüvelykes kijelzőméretig és 10,1 milliméter vastagságig. A kiegészítő lényege, hogy a felhasználóknak a roppant keskeny kávák ellenére sem kell lemondaniuk a teljes értékű fizikai játékvezérlők csatlakoztatásáról.

A Glap nem lóg bele a kijelzőbe, kialakítása felerősíti a készülékek hangzását, egy feltöltéssel pedig 10 óra játékidőt biztosít. A kontroller nem csak a felsorolt, minimum Android 9-es eszközökkel kompatibilis, de Type-C porton keresztül PC-hez csatlakoztatva hagyományos játékvezérlőként is használható, a meggyőző mennyiségű androidos címen kívül pedig támogat továbbá egy rakás Steam Link játékot is. A kompatibilis címek listája erre böngészhető.


[+]

A Glap Mobil kontroller Magyarországon 22 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el a Samsung Experience Store-okban. Tegnaptól.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés