Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz967
aktív tag
Pár napja jött meg amazonról,nem rossz,de számomra még mindig a ps4 joy legjobb.
Ps5,s10+,Iphone Xs
-
szemy94
senior tag
válasz
zsolesz967 #1 üzenetére
De miért? - Komolyan kérdezem, amazonon nagy akcióban rendelted? Mert most 120$ , itthon meg ~80$.
Mi13T, S9, S10 Lite, xBox One S 1TB
-
szemy94
senior tag
válasz
zsolesz967 #3 üzenetére
Mire leírtam megfordult a fejemben, de mindenhol máshol olcsóbbra hozta ki, (pl.: 79GBP) svájcra pont nem gondoltam
Tapasztalatokról írhatnál egy keveset majdMi13T, S9, S10 Lite, xBox One S 1TB
-
zsolesz967
aktív tag
Gondolkodtam azon is,hogy otthon veszem feg és kiküldetem,de csak ajánlottan lehetne kiküldeni,így meg ugyanannyiba jönne ki,mintha Amazonról rendeltem.
Én Cod mobil-nál használom,teljesen jól működik,de az elején persze bekell állítani az érzékenységet,hogy neked mennyire jó.
Most az utolsó mondatodat végig olvasva Svájcra gondoltál vagy a joyra?Ps5,s10+,Iphone Xs
-
szemy94
senior tag
válasz
zsolesz967 #5 üzenetére
Svájcra, szűklátókörűen a magyar meg az angol árat néztem az amazonhoz
Én elég keveset érek rá játszani, még nem éri meg, hátha év végére beesik kicsit.
PUBG irányítása hasonló lehet a CoD-hoz, akkor gondolom az is jóMi13T, S9, S10 Lite, xBox One S 1TB
-
szemy94
senior tag
válasz
zsolesz967 #7 üzenetére
Egyenlőre semmi több, csak gondoltam mindenkinek hasznos lett volna, de amilyen halott a topik, lehet nem is lessz több hsz
Mi13T, S9, S10 Lite, xBox One S 1TB
-
Ruhplus
csendes tag
Nekem nagyon teccik , de így elgondolkodva switch mellett nem biztos, hogy használnám.
Márcsak a játékok miatt se. Bár ami androidra is megjelent az a play áruházban olcsóbb mint switchre.U.I.:Illetve érdekelne hogy Geforce now-val hogyan működik? Ha megnéznéd Zsolesz azt megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz967
aktív tag
válasz
csorbajeno #10 üzenetére
Igen ,valóban ,most kerestem videót róla,Pubg-vel valamiért nem kompatibilis.
Ps5,s10+,Iphone Xs
-
balazs_pro
tag
A71 + glap kombó működik?
Valahol volt, hogy csak az S és Note szériával kompatibilis.[ Szerkesztve ]
COD HC MP 3000 óra
-
zsolesz967
aktív tag
-
balazs_pro
tag
-
Ruhplus
csendes tag
válasz
zsolesz967 #11 üzenetére
Hát az egy olyan mindenkinek elérhető szolgáltatás ami még ingyenes és a lényege az , hogy így tudsz a telefonodon a pc játékaiddal játszani. Olyasmi mint ami a google stadiája akarna lenni csak ez még használható is
. Ha netán kipróbálod akkor kérlek írj egy két szót róla.
Ha megy együtt a rendszer akkor ezzel "normálisan" lehet Witcher 3-azni a mobilodon. -
petymeg
addikt
válasz
zsolesz967 #17 üzenetére
Nem az lehet a baj, hogy nem beírod az email címet, hanem automatikusan tölti ki?
Pszichotikus világban élünk. Az őrültek vannak hatalmon. Milyen régóta is van ez így? Milyen régóta kell ezzel együtt élnünk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kissé fura nevű kontrollert a QuantumX dobta össze elvileg Samsung készülékekhez, de technikai akadálya nem látszik az univerzális kompatibilitásnak.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest