Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz967
aktív tag
Pár napja jött meg amazonról,nem rossz,de számomra még mindig a ps4 joy legjobb.
Ps5,Samsung A55,Galaxy watch 4
-
szemy94
senior tag
válasz zsolesz967 #1 üzenetére
De miért? - Komolyan kérdezem, amazonon nagy akcióban rendelted? Mert most 120$ , itthon meg ~80$.
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
szemy94
senior tag
válasz zsolesz967 #3 üzenetére
Mire leírtam megfordult a fejemben, de mindenhol máshol olcsóbbra hozta ki, (pl.: 79GBP) svájcra pont nem gondoltam
Tapasztalatokról írhatnál egy keveset majdMi13T, S9, xBox One S 1TB
-
zsolesz967
aktív tag
Gondolkodtam azon is,hogy otthon veszem feg és kiküldetem,de csak ajánlottan lehetne kiküldeni,így meg ugyanannyiba jönne ki,mintha Amazonról rendeltem.
Én Cod mobil-nál használom,teljesen jól működik,de az elején persze bekell állítani az érzékenységet,hogy neked mennyire jó.
Most az utolsó mondatodat végig olvasva Svájcra gondoltál vagy a joyra?Ps5,Samsung A55,Galaxy watch 4
-
szemy94
senior tag
válasz zsolesz967 #5 üzenetére
Svájcra, szűklátókörűen a magyar meg az angol árat néztem az amazonhoz
Én elég keveset érek rá játszani, még nem éri meg, hátha év végére beesik kicsit.
PUBG irányítása hasonló lehet a CoD-hoz, akkor gondolom az is jóMi13T, S9, xBox One S 1TB
-
szemy94
senior tag
válasz zsolesz967 #7 üzenetére
Egyenlőre semmi több, csak gondoltam mindenkinek hasznos lett volna, de amilyen halott a topik, lehet nem is lessz több hsz
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Ruhplus
csendes tag
Nekem nagyon teccik , de így elgondolkodva switch mellett nem biztos, hogy használnám.
Márcsak a játékok miatt se. Bár ami androidra is megjelent az a play áruházban olcsóbb mint switchre.U.I.:Illetve érdekelne hogy Geforce now-val hogyan működik? Ha megnéznéd Zsolesz azt megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz967
aktív tag
válasz csorbajeno #10 üzenetére
Igen ,valóban ,most kerestem videót róla,Pubg-vel valamiért nem kompatibilis.
Ps5,Samsung A55,Galaxy watch 4
-
balazs_pro
tag
A71 + glap kombó működik?
Valahol volt, hogy csak az S és Note szériával kompatibilis.[ Szerkesztve ]
COD HC MP 3000 óra
-
zsolesz967
aktív tag
-
balazs_pro
tag
-
Ruhplus
csendes tag
válasz zsolesz967 #11 üzenetére
Hát az egy olyan mindenkinek elérhető szolgáltatás ami még ingyenes és a lényege az , hogy így tudsz a telefonodon a pc játékaiddal játszani. Olyasmi mint ami a google stadiája akarna lenni csak ez még használható is . Ha netán kipróbálod akkor kérlek írj egy két szót róla.
Ha megy együtt a rendszer akkor ezzel "normálisan" lehet Witcher 3-azni a mobilodon. -
petymeg
addikt
válasz zsolesz967 #17 üzenetére
Nem az lehet a baj, hogy nem beírod az email címet, hanem automatikusan tölti ki?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen