Itt a BYB Balance

Hirdetés

A Balance egy igazi luxury-smartphone. Eddig ez a két telefonkategória (luxus és okos) eléggé elkülönültek, kevés a jól megvalósított alternatíva. A Balance kimagasló anyaghasználata (titán és rozsdamentes acél) és mechanizmusa (shell-slide megoldás) exkluzivitást kölcsönöz, míg a tudása a legmagasabb üzleti és multimédiás elvárásoknak is megfelel.

A 45 x 73.5 x 10.25 mm-es koncepció ötvözi a kagyló- és a csúszkatelefonok előnyeit. Zsebre rakva védett a két belső érintésérzékeny kijelző, így nem igényel különösebb odafigyelést a tárolás. De átfordítva élvezhetjük a slide előnyeit, illetve félállásban külön asztali tartó nélkül használható óraként, vagy digitális képkeretként.

A telefon kezelésére több lehetőség is nyílik, akár az érintésérzékeny kijelzők (fő - 2.8 inch , 400 x 240 pixel, 262K TFT) segítségével, akár a körülöttük található gombokkal. Illetve bemutatásra kerül a BYB MulTicket-ben megismert MindPad, ahol az ujjunkkal rajzolt karakterekre és szimbólumokra asszociál a készülék, ezzel gyorsítva és egyszerűsítve a szövegbevitelt.

A hátlapon egy 5.1 megapixel-s autofocus-szal, kétszeres optikai zoom-mal és QuadLED segédfénnyel rendelkező kamera található, amit aktív optikavédő rejt el a külvilágtól. A telefon GSM/3G/HSDPA kompatibilis, WiFi-vel, BT 2.0-val és GPS-szel is fel van szerelve. Emellett 3.5 mm-s és MiniUSB csatlakozóval rendelkezik, illetve MicroSD kártyával bővíthető az 512 MB-s belső memória.

Videó a készülékről itt látható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés