Ismeretlen Huawei látható a TENAA közleményében

Eddig nem látott készülék bukkant fel a kínai hírközlésben, az NCE-AL00 munkanév alatt egy Huawei bújik meg, ám a képek szerint ez nem az a kiemelkedő anyaghasználattal és kiváló formatervi elemekkel tarkított mobil, amit mostanában megszoktunk a gyártótól, hanem egy egyszerűbb, és jó eséllyel olcsóbb modell, amit szerencsés esetben rekord példányszámban értékesíthetnek majd. Az egyszerű külső 5 hüvelykes HD kijelzőt, hátlapi ujjelnyomat-olvasót és szimpla ledes villanóval ellátott kamerát láttat, de az is kiderül, hogy 3 gigabájt RAM és 16 gigabájtos, bővíthető tároló könnyíti a felhasználók dolgát.

Láttunk már szebb kidolgozást, minőségibb anyaghasználatot a gyártótól, remélhetőleg majd a kedvező ár kompenzálja a vevőket. Láttunk már szebb kidolgozást, minőségibb anyaghasználatot a gyártótó, remélhetőleg majd a kedvező ár kompenzálja a vevőket.
Láttunk már szebb kidolgozást, minőségibb anyaghasználatot a gyártótól, remélhetőleg majd a kedvező ár kompenzálja a vevőket. [+]

Az akkumulátor várhatóan 4000 mAh kapacitású lesz, méretek szempontjából pedig közepes szintet hoz a telefon: 143,2 x 70,4 x 8,1 milliméteres dimenziók a jóval kisebb házzal, viszont ugyanekkora teleppel és kijelzővel dolgozó Xiaomi Redmi 3 ismeretében nem adnak okot túl nagy tapsviharra, látszik is, hogy az alsó-felső kávák bizony nem kicsik, és komoly esély van arra, hogy előlapi érintőgombokat sem kap a felhasználó, hanem a megjelenítő alsó sorait használhatjuk majd vezérlésre. Mindazonáltal a kütyü felszereltsége nem rossz, a 13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamera sem ad okot aggodalomra, a kérdés már csak az, hogy mikor és mennyiért érkezik hozzánk, ha egyáltalán a mi piacunkon is megjelenik.

Azóta történt

  • Nexus 6P-hasonmás bukkant fel a TENAA oldalán

    Nem tudjuk pontosan, hogy melyik Huawei fog örökölni a Nexus-féle kinézetből, állítások szerint a következő óriásphablet, a Mate S2 lesz a szerencsés.

  • Piacvezető a Huawei Kínában

    Remekül teljesített hazájában a kínai gyártó, a tavalyi Q2 negyedévhez képest átvették a vezetést a Xiaomitól.

  • Huawei Y6 Pro - hosszan tartó hatás

    A Huawei üdvöskéje a takarékos hardver mellett erős akkumulátort is felvonultat, és az árcímke így sem vészes. A piac ugyanakkor manapság kiélezett, így a sikerre nem vehetünk mérget.

Hirdetés