Irtózik a káváktól a Galaxy A82

Nem sok keret maradt a jókora panelt kínáló, A-szériás Galaxy kijelzője körül.

Inkább különleges lett, semmint igazán jó a Galaxy A80, amely hátul felugró és előreforduló kamerarendszert kínált az összes fotós és videós igény kielégítésére, és minden jel szerint konzervatívabb lesz a folytatása dizájn és specifikáció szerint egyaránt. Az Ice Universe weibós oldalán felbukkant képeken, ha azok valóban a Galaxy A82-t ábrázolják, leginkább az idei A és S-széria vonalaira lehet ráismerni, és sehol egy mozgó alkatrész.

Hirdetés

(forrás: Ice Universe) [+]

A szelfikamera is hagyományos, igaz: a lyuk apró, a képernyőt körülölelő kávák pedig kifejezetten vékonyak. A Dél-Koreában lencsevégre kapott mobilt arrafelé Galaxy Quantum 2 néven is emlegethetik, és 6,7"-es és 120 Hz-es QHD+ AMOLED panelt viselhet – magyarán nagyobb felbontásút, mint az S21 és az S21+.

(forrás: Ankit) [+]

Ennél is furcsább lehet a Snapdragon 855+-ra eső választás, az ugyanis egy elég koros, bár ma is kellően fürge chipset, ami mellé 6 GB RAM-ot és 128 GB-os tárolót társíthat a Samsung, a telep pedig 4500 mAh-s lehet. Az elődje árát figyelembe véve simán lehet, hogy az A82 is a csúcskategória alján landol majd, arrafelé pedig egyre több mobil vet be Snapdragon 870-et.

Előzmények

Hirdetés