IPS kijelző került a Gionee S6 Pro előlapjára

Tavaly novemberben mutatkozott be a Gionee S6, aminek továbbfejlesztett változatáról rántotta le ma a leplet a gyártó. A Gionee S6 Pro nem AMOLED, hanem IPS kijelzőt kapott, viszont a felbontása 720p-ről 1080p-re nőtt 5,5 hüvelyk mellett. A rendszerchip is frissebb lett, a MediaTek Helio P10 dolgozik benne nyolcmagos Cortex-A53 processzorral, Mali-T860MP2 grafikai egységgel és 4 gigabájt RAM-mal. A Gionee S6 Pro hátlapjára 13 megapixeles kamera került, a fókuszálás PDAF-rendszer segíti, míg az előlapon 8 megapixeles érzékelő kapott helyet.

Ennél a mobilnál is a hátlapon van az ujjlenyomat-olvasó.
Ennél a mobilnál is a hátlapon van az ujjlenyomat-olvasó. [+]

A beépített 64 gigabájtos tárolóegység microSD kártya segítségével bővíthető, ám ha ezt megtesszük, akkor csak egy slotba tehetünk SIM-kártyát. Az S6 Pro hátulján ujjlenyomat-olvasó is ékeskedik a gyártó logójával, nem maradt ki az LTE és az USB Type-C port sem. A kütyü Android Marshmallow rendszert futtat Amigo 2.3-as felülettel.

Háromféle színben érkezik az új modell.
Háromféle színben érkezik az új modell. [+]

A Gionee S6 Pro arany, ezüst és rózsaarany színekben válik elérhetővé, az ára Kínában 1999 jüan lesz, ami nagyságrendileg 85 000 forintnak felel meg, nemzetközi piacra dobásról még nem esett szó.

Előzmények

Hirdetés