- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- 8849 Shark 3 - AMOLED-es erőmű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aftereffect
tag
Hogyan csúfítsunk el egy egyébként szép telefont? Itt a prohardveren erre is megtalálod a választ..
-
m@xsys
senior tag
Case-mate Vroom tokot nagyon ajánlom mindenkinek, 1xűen sokkal jobb mint az 1500 Ft kategoriás hasonlók, merevebb, nem szedi annyira a port mint az olcsóbbak. T-Mobilnál olcsóbb 500-al mint máshol (Speed)
[ Szerkesztve ]
-
B.Gaboo
tag
Vroom tokkal minőségben nincs gond, egy ideje már nyúzom 3g-n. Egyetlen baj vele, hogy a dock gyakorlatilag használhatatlan vele Kinézet pedig izlés dolga, 4esen eddig nekem sem volt meggyőző darab. Maradok is 3g-n egyelőre (persze csak ezért )
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
-
őstag
Sziasztok!
A fekete Brando tokra tudtok adni egy linket vagy egy cikkszámot, elnevezést mert nem találom a gyors boltban.
Előre is köszi!
-
joey04
titán
Én is ezt használom, már 3G-re is ilyet akartam, csak tudtam, hogy a 4-re majd újat kell vennem, így megvártam vele a 4-et.
Szerintem nagyon jó, én szeretem. Nem mellesleg tényleg tökéletes megoldás az antenna gondokra. Egyedüli hátrány, hogy ha pár nap után kiveszem a tokból a telót, akkor a vártnál szvsz több kosz van a hátlapon... De ezzel meg is cáfolom azt a marhaságot, hogy a tokban karcolódik az iPhone 4.[ Szerkesztve ]
-
talamasca
senior tag
A VROOM esetében valaki hazudik...
Ára: 4,690 Ft
Itt az ár!“Black as midnight on a moonless night.”
-
ATM_automata
őstag
Hát.....megnéztem ezt a második felvonást is, de ha megköveztek akkor is leírom, hogy ez a cucc minden tokban szarul néz ki...illetve minden tok szarul néz ki rajta, amiből kilátszik a telefon...
Az előző iPhone gumi tokjait annyira irigylem...azon nagyon patent volt szinte az összes...de ezen a kocka cuccon nem mutat egyik sem, amit eddig ezekben a tesztekben láttam.
What else?
-
Xaels
félisten
Nekem Desire-re van Case-Mate Torque Black tokom (ugyanez van iPhone-ra is csak több színben). Nagyon jól passzol a készülékre, jó a tapintása. Egyedül a szöszöket gyűjti. Ha ugyanebből az anyagból van a Vroom akkor csak ajánlani tudom.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
edward2
addikt
A Brando slim pouch oké, de a többi?? Ezért vesz ember iszonyat drága telefont hogy ócskaságba öltöztesse?
-
m@xsys
senior tag
Case-mate Vroom-ról kinek mi a véleménye? Érdemes ilyenbe bujtatni az iPhone-t.
Most dobtam ki éppen egy speck tokot, ami nagy csalódás volt. Levált a gumi és 2 kivétel után meg is repedt, ennél többet vártam volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- 8849 Shark 3 - AMOLED-es erőmű
- További aktív témák...
- Eladó Steelseries Arctis 7+ DESTINY 2 Edition fejhallgató!
- Yamaha RX-V1800 házimizi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest