Hirdetés
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- [Re:] Két MediaTek lapka érkezik holnap, az 5 nm-es viszont csak jövőre
- [Re:] Apple iPhone 11 - népalma
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- DIGI Mobil
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Telekom mobil szolgáltatások
- [Re:] Samsung Galaxy Note20 - még nem tollas a hátunk
- [Re:] A következő Android-verzióval jöhet a hátlapkopogtatás
- [Re:] Apple iPhone 12 Pro Max - génkezelt alma
Hozzászólok Aktív témák
-
m@xsys
senior tag
Case-mate Vroom-ról kinek mi a véleménye? Érdemes ilyenbe bujtatni az iPhone-t.
Most dobtam ki éppen egy speck tokot, ami nagy csalódás volt. Levált a gumi és 2 kivétel után meg is repedt, ennél többet vártam volna iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green + AirPods + Sennheiser HD 660s + Sennheiser Amperior + Bang & Olufsen Beoplay H9i + AQ Dragonfly Cobalt DAC
-
edward2
addikt
A Brando slim pouch oké, de a többi?? Ezért vesz ember iszonyat drága telefont hogy ócskaságba öltöztesse?
-
Xaels
félisten
Nekem Desire-re van Case-Mate Torque Black tokom (ugyanez van iPhone-ra is csak több színben). Nagyon jól passzol a készülékre, jó a tapintása. Egyedül a szöszöket gyűjti. Ha ugyanebből az anyagból van a Vroom akkor csak ajánlani tudom.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
ATM_automata
őstag
Hát.....megnéztem ezt a második felvonást is, de ha megköveztek akkor is leírom, hogy ez a cucc minden tokban szarul néz ki...illetve minden tok szarul néz ki rajta, amiből kilátszik a telefon...
Az előző iPhone gumi tokjait annyira irigylem...azon nagyon patent volt szinte az összes...de ezen a kocka cuccon nem mutat egyik sem, amit eddig ezekben a tesztekben láttam.
What else?
-
talamasca
senior tag
A VROOM esetében valaki hazudik...
Ára: 4,690 Ft
Itt az ár!“Black as midnight on a moonless night.”
-
Én is ezt használom, már 3G-re is ilyet akartam, csak tudtam, hogy a 4-re majd újat kell vennem, így megvártam vele a 4-et.
Szerintem nagyon jó, én szeretem. Nem mellesleg tényleg tökéletes megoldás az antenna gondokra. Egyedüli hátrány, hogy ha pár nap után kiveszem a tokból a telót, akkor a vártnál szvsz több kosz van a hátlapon... De ezzel meg is cáfolom azt a marhaságot, hogy a tokban karcolódik az iPhone 4.[ Szerkesztve ]
-
m@xsys
senior tag
Köszönöm mindenki válaszát, na már csak a telefon kell, aztán benevezek egy ilyen tokra. Sokat már nem akarok tokra költeni, max. még ennyi belefér.
Antenna "gondok" mennyire jöttek elő, kérlek írj egy ár sort privátba. THX iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green + AirPods + Sennheiser HD 660s + Sennheiser Amperior + Bang & Olufsen Beoplay H9i + AQ Dragonfly Cobalt DAC
-
dni
őstag
Sziasztok!
A fekete Brando tokra tudtok adni egy linket vagy egy cikkszámot, elnevezést mert nem találom a gyors boltban.
Előre is köszi!
-
B.Gaboo
tag
Vroom tokkal minőségben nincs gond, egy ideje már nyúzom 3g-n. Egyetlen baj vele, hogy a dock gyakorlatilag használhatatlan vele
Kinézet pedig izlés dolga, 4esen eddig nekem sem volt meggyőző darab. Maradok is 3g-n egyelőre (persze csak ezért
)
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
-
m@xsys
senior tag
Case-mate Vroom tokot nagyon ajánlom mindenkinek, 1xűen sokkal jobb mint az 1500 Ft kategoriás hasonlók, merevebb, nem szedi annyira a port mint az olcsóbbak. T-Mobilnál olcsóbb 500-al mint máshol (Speed)
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green + AirPods + Sennheiser HD 660s + Sennheiser Amperior + Bang & Olufsen Beoplay H9i + AQ Dragonfly Cobalt DAC
-
-
Aftereffect
tag
Hogyan csúfítsunk el egy egyébként szép telefont? Itt a prohardveren erre is megtalálod a választ..
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Újabb tokokat próbáltunk ki az iPhone 4 készülékhez.
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Xbox Series X|S
- Politika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Építő/felújító, szerelő- és szakemberkereső topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Soulware Zrt.
Város: Budapest
Cég: NISZ Zrt.
Város: Budapest