A Nokia N93 Adobe szoftverrel kerül forgalomba

A Nokia és az Adobe Systems bejelentették, hogy az új Nokia N93 mobilkészülék alapcsomagjában az Adobe Premiere Elements 2.0 szoftver Windows XP kompatibilis változata is helyet kap. Az Adobe Premiere Elements 2.0 változatával lehetőség van arra, hogy a Nokia N93 készüléken rögzített videót egy kompatibilis asztali számítógépre átküldve megszerkesszük vagy DVD-re írjuk, illetve internetes szórás és e-mail küldés céljából más formátumba exportáljuk. A Nokia N93 készülék vásárlói számára ingyenes (egyébként 99,99 dollár értékű) Adobe Premiere Elements 2.0 még élvezetesebbé teszi a videórögzítést és -megosztást.

Hirdetés

A Nokia N93 jellemzője a másodpercenként 30 képkocka mellett DVD-szerű videórögzítés, a 3,2 megapixeles, Carl Zeiss optikás fényképezőgép és a képremegés gátlós, 3-szoros optikai zoom, így a felhaszálónak egy digitális kamkorder előnyeit kínálja anélkül, hogy a mobiltelefon veszítene a funkcionalitásából és az egyszerű használhatóságából. Kreatív digitális videószerkesztésnél az Adobe Premiere Elements 2.0 rugalmas munkaterülete és DVD-menü testreszabása páratlan kezelési és egyéb lehetőséget biztosít a Nokia N93 felhasználók számára. Az Adobe Premiere Elements 2.0-vel a Nokia N93 tulajdonosok több száz professzionális átmenetet és effektust próbálhatnak ki, a videót pedig a szoftver számos támogatott formátumának valamelyikében DVD-re is felírhatják.

“Az új Nokia N93 készülékünkkel rögzített videó olyan jó minőségű, hogy úgy éreztük, a felhasználóknak mindenképpen jár hozzá egy kiváló, egyszerűen használható editáló és DVD-író szoftver is” - mondja Mike Butler, a Nokia multimédiás megoldások előállításáért és terjesztéséért felelős alelnöke. “Az Adobe együttműködésnek köszönhetően képesek vagyunk rá, hogy tökéletes digitális képalkotó és videós élményt kínáljunk. Az Adobe Premiere Elements 2.0 változatával a Nokia N93 készülékkel felvett kiváló minőségű videóklipekből egyszerűen varázsolhatunk remek házimozit, amit ráadásul DVD-re írva még a barátainkkal és a családdal is megoszthatunk.”

“A Nokia N93-hoz hasonló mobileszközöknek köszönhetően megváltoztak a szokások, ahogy a fogyasztók az életből vett pillanatokat megörökítik” - mondja Deborah Whitman, az Adobe digitális képalkotó részlegének alelnöke. “Az Adobe Premiere Elements 2.0 lehetőséget ad arra, hogy a kiváló minőségben elkészített videót éppen olyan gyorsan meg is oszthassák, mint ahogy felvették, megőrizve ezzel az élmény spontánszerűségét.”

A Nokia N93 kereskedelmi alapcsomag része az Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0 szoftver is, amellyel a felhasználók néhány másodperc alatt korrigálhatják a a digitális fényképeiket, beleértve a vágást, az elforgatást vagy a vörösszem korrekciót.

Azóta történt

Előzmények

  • Nokia N93, N73 és N72

    A Nokia ma hivatalosan is bemutatta a multimédiára kiélezett N-Series legújabb tagjait.

Hirdetés