Hirdetés
- IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
ma Az OpenRun Pro 2 dedikált mélynyomót és visszafogottabb vibrálást hoz, meg egy csomó egyéb üdvözlendő frissítést.
-
IFA 2024: AI-t mindenkinek!
ph AI for All – ez lett a jelszava a Samsung sajtótájékoztatójának, és nem véletlenül.
-
Kiszivárgott némi játékmenet részlet az új Crazy Taxi és Shinobi játékokból
gp Tavaly óta tudjuk, hogy készülnek az új részek, eddig hivatalos részleteket nem kaptunk még belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ezt legalább egy nevesebb gyártó jegyzi.
Azért a Pepsi P1 minden volt, csak üdítő nem.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Ricardo
titán
Kíváncsi vagyok jön e felénk.
-
törölt tag
Amúgy tudja valaki, hogy miért van ez a sok indiai vonatkozàs mobilfronton? Minden màshol telített a piac, és most india van fokuszban? Vagy a gyártást szervezték át ide?
-
-
nagyúr
Ettől függetlenül , lehet tudni , hogy a Realme 10 telefonjai mikor érkeznek hozzánk ?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
pusszycat
nagyúr
válasz Luck Dragon #5 üzenetére
Rárepülnél?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
nagyúr
-
pusszycat
nagyúr
válasz Luck Dragon #7 üzenetére
Ha ez bekövetkezik én követlek, a xiaomira is rávetél ha nem is közvetlenül csak közvetve.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
nagyúr
-
pusszycat
nagyúr
válasz Luck Dragon #9 üzenetére
értem én
-
nagyúr
-
szupermacs
veterán
Ez most jó hír? Nem volt komolyabb gyártó?
-
addikt
válasz szupermacs #12 üzenetére
Kire gondolsz?
azért a BBK csoport elég komoly (O+, oppo, vivo, realme, iqoo) ezek így öten lenyomják a xiaomi redmi poco hármast eladásban, van még a samsung meg az apple
én a szoftver miatt sokkal inkább vennék BBK-s telót mint xiaomit
Szerintem most ár érték arányban a realme a legjobb teló[ Szerkesztve ]
Magic 6 pro, Huawei watch Gt4, iPad Air5 M1,
-
szupermacs
veterán
Nálam nem az eladás számít, hanem inkább a support. Nem vennék ilyen márkákat. Inkább Google, vagy Apple, de talán a Samu is beférne a felső kategóriában, hogy legyártson egy értelmes szponzorált telefont. Bár értelmét nem látom, mert szerintem a kapitalizmus alja az ilyen, de pont egy Realme.
-
addikt
válasz szupermacs #14 üzenetére
Szerintem kiszámolták ezt a colánál
lehet nem a nyugati világ volt a célpont hanem inkább Indiában meg kínában akarják a colát reklámozni ahol elég jó számokat produkál a realmeMagic 6 pro, Huawei watch Gt4, iPad Air5 M1,
-
válasz szupermacs #14 üzenetére
Pont egy Realme, aminek a hibaaránya is elég csekély, plusz arrafelé is igen népszerű, és India több mint 1 milliárd lakosával is elég nagy piac.
Ezt kapitalizmus nélkül is össze lehet rakni.
Az általad említett 3 márka is remek készülékeket hoz össze, de azon a piacon nem biztos, hogy a felsőkategóriás telefon hozná a legnagyobb hasznot/ profitot / reklámot.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
addikt
válasz Luck Dragon #17 üzenetére
A realme-nél elérhető a dc dimming is
A 9p+ is 360 körül volt. Már az is élhető, de ilyen magasról még amoleden nem hallottam, a oneplus volt 580hz körül.[ Szerkesztve ]
Magic 6 pro, Huawei watch Gt4, iPad Air5 M1,
-
bostone
addikt
Az európai piacon megjelent realme típusok kategórián belül jóval többet adnak, mint egy Samsung vagy Apple készülék.
Egy alaposan megtámogatott kampány sorozat lenne szükséges csak, hogy elterjedjenek a köztudatban. -
szupermacs
veterán
Miben adnak többet? Ezt most minden rosszindulat nélkül kérdezem. 3 éve használok egy iPhone 11 prot és semmi nem visz rá, hogy bármi másra váltsak. Házon belül sem. Nincs amiben nekem többet adna bármi. Még évekig kapok frissítéseket, Mac mellett az átjárhatóság is tökéletes, méretben pedig épp az én kezemhez való.
-
válasz szupermacs #21 üzenetére
Kategórián belül, ezt írta is.
Jelenleg ár/értékben tényleg jók.
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
válasz szupermacs #21 üzenetére
Realme rendszere közel áll a stock androidhoz. Ez egyeseknek előny, másoknak hátrány. Szerintem nagyon kezes, áttekinthető, felhasználóbarát.
Óh, végül kiderül, hogy fizetett ügynök vagyok.
Összeszerelési minőségben nem marad el társaitól, ugyanakkor a hozzáadott összetevők, processzor, ram, tároló, fotós képesség stb., forintosítva kedvezőbb mérleggel szolgál a realme javára.
A termékpalettán sincs az a káosz, ami az Android gyártókat jellemzi, kiváltképp a Xiaomi esetében.
Minden árszegmensben képviseli magát a cég, jól reagálva a piaci viszonyokra.A saját tapasztalataimat röviden így fogalmaznám meg: jó használni.
-
bostone
addikt
válasz szupermacs #26 üzenetére
Realme GT 5G. Android verzió talán 3 év, biztonsági ki tudja.
-
novinyul
veterán
válasz szupermacs #26 üzenetére
Jelenleg a GT2 Pro, GT2, Neo3 3 főverzió + 1év biztonsági frissítést kap. 9 széria 2 főverzió elvileg+ security patch. De ár-érték arányban jelenleg az egyik legjobb vétel.
Pixel 8Pro - Retro telefonok
-
nagyúr
Jól rémlik pont a te ajánlásod miatt kezdtem figyelni a Realme-t .
Kiváncsi leszek 10Pro+ modellre , szerintem ki is fogom próbálni .
Arra is kiváncsi leszek mennyire lesz fluid a rendszer ios mellett .Mi baj lehet? Maximum pusszycat kollégát is magammal rántom.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
pusszycat
nagyúr
válasz Luck Dragon #29 üzenetére
Együtt sírunk, együtt nevetünk.
-
nagyúr
-
novinyul
veterán
válasz Luck Dragon #29 üzenetére
Sajnos azt nem fogod kipróbálni legalább is hivatalos garanciával nem)Jelenleg nem lesz csak a sima 10 forgalmazva. Majd Júniusba lesz a 11 széria bemutató, meg a GT3 is akkor lesz bejelentve. Eddig ezt találta ki a Realme, persze változás még lehet.
Pixel 8Pro - Retro telefonok
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Luck Dragon #33 üzenetére
El is vetted a kedvem ….
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme a Silent Hill 2 Remake nyitánya
- Politika
- Amazon Fire TV stick/box
- Mégis a chipgyártás humánerőforrását vágná meg az Intel?
- Facebook és Messenger
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- EA Sports WRC '23
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen