IMAX támogatással jön a Honor Magic 3

A 4K HDR tartalmakra és a megfelelő hangzásra is rámehet a függetlenné vált Honor eddigi legnagyobb dobása.

Az IMAX Enhanced egy olyan minősítés a filmformátumokban és vetítésben jártas IMAX Corporation, illetve az audiospecialista DTS részéről, amelyet kifejezetten fejlett HDR megjelenítésre és hangzásra specializálódott eszközök és multimédiás rendszerek kapnak meg, gondoljunk itt tévékre és hangszettekre (de léteznek ilyen jelzésű tartalmak is). Hamarosan a mobilok körében is megjelenik az IMAX Enhanced plecsni, kezdve a csütörtökön esedékes Honor Magic 3-mal – erre céloz ugyanis a mobil legfrissebb kínai posztere, balra.

A Honor posztere az IMAX Enhanced minősítést megerősítve, illetve a Magix 3 tárcsás hátlapi kamerarendszereA Honor posztere az IMAX Enhanced minősítést megerősítve, illetve a Magix 3 tárcsás hátlapi kamerarendszere A Honor posztere az IMAX Enhanced minősítést megerősítve, illetve a Magix 3 tárcsás hátlapi kamerarendszere [+]

A Magic 3 várhatóan 6,76"-es és 2772 x 1344 pixeles, magas képfrissítési frekvenciájú HDR OLED megjelenítővel érkezik, amely önmagában megfelelhet a HDR szabványoknak, és nyilván a hangzás oldaláról is rejt az augusztus 12-ei bemutató meglepetéseket. Maga a hátlapi, sokelemes kameratárcsa meglehetősen hasonlít egy filmtekercsre oldalról, szóval ez is inspirálhatta a Honor tervezőmunkáját. A hardverrel sem lesz gond: a Snapdragon 888+ használata tulajdonképpen már hivatalos, a hátlapi, 1/1,5"-es és 50 megapixeles főkamera köré pedig három 64 megapixeles társegység és egyéb terepelemek társulhatnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Hirdetés