2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Így működik a Meizu Pro 7 hátsó kijelzője

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Ard Boudeling

Esztétikai díjakat nem fog besöpörni, a dupla kamera alatti másodkijelző viszont több praktikus trükköt is bevet.

Hirdetés

Nehéz ma a mobilpiacon valami szokatlannal előrukkolni, a Meizunak mégis sikerült: nem csak a hátlapi kamerára duplázott rá, hanem a kijelzőre is. A Pro 7 5,2 hüvelykes FHD, a Pro 7 Plus pedig 5,7 hüvelykes QHD megjelenítőt kapott az előlapon. Mindkettőt kiegészíti a hátlapon függőlegesen elhelyezett, 2 hüvelykes, 240 x 536 pixeles AMOLED panel, amely az alábbi videó tanúsága szerint számos trükkre rávehető.

Ez a kijelző is érintésérzékeny, így állítólag akadnak játékok, amelyekkel el lehet ütni az időt. Ennél persze hasznosabb az értesítések vagy éppen a megtett napi lépésszám kijelzése. A panelen vízszintesen simítva a dupla 12 megapixeles kamera is gyorsan elindítható, és egyfajta hátlapi szelfi lőhető vele a telefon feloldása nélkül, a jófajta szenzorok miatt az előlapinál alighanem jobb minőségben.

A második videó szerint az idő és az időjárás adatai is kidobhatók a másodlagos panelre, amely duplakoppos felébresztéssel ugyanúgy felvillantható, akárcsak az előlapi. Nyilván ezeknél is bővebb a teljes funkciólista, ha lehetőségünk adódik, mi is igyekszünk majd az előnyeit kielemezni. A Pro 7 alapkiszerelésben MediaTek Helio P25-tel, erősebbik csomagban, illetve a Pro 7 Plus esetében a tízmagos Helio X30-cal vásárolható meg, 112 és 158 ezer forint közötti áron, persze nem errefelé.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.