Így hasonlítható össze az S22, az S22+ és az S22 Ultra mérete

Kijelzőt védő üvegeket állítottak egymás mellé, ezek már az új eszközökre készültek: az S22 már-már kompakt telefon lesz, az S22 Ultra viszont a Note-okat hivatott kiváltani.

Minden, jelenleg is fennálló iparági nehézség ellenére a Samsung gőzerővel készül a Galaxy S22-széria bemutatójára, állítólag a csúszás elkerülése érdekében már most is mennek a gyártósorok, hogy legyen készlet a termékből, mire (várhatóan februárban) leleplezik a fontos triót. Sok előzetes érkezett már a mobilról, láttuk valódi fotókon, de hallottunk a legfőbb speficikációikról is, most pedig az Ice Universe által konkrétan össze tudjuk hasonlítani a méreteiket.


[+]

A Galaxy S22 várhatóan 6,06, a Galaxy S22+ pedig 6,67 hüvelykes kijelzővel érkezhet, tehát ezek az eszközök keskenyebbek, jobban kézben tarthatóak lesznek a várakozások alapján, az Ultrával kapcsolatban pedig 6,8 hüvelyket mondanak, ám itt a forma is jóval szögletesebb lesz, azokra a Note-okra hajazva, amiket 2022 első felében biztosan kivált majd, hiszen beépített S-Pent is kap.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés