Idén is lett Moto G Stylus 5G

Ezt se keverjük össze a 4G-s változattal, ugyanis Snapdragon 6 Gen 1 chippel futott be.

A Motorola is szeret nosztalgiázni és megidézni azokat az éveket, amikor a stylus a kommunikátorok és mobilok fontos kelléke volt, és pár héttel az után, hogy megérkezett a 4G-s Moto G Stylus (2023), máris itt a Moto G Stylus 5G idei / új / harmadik generációs változata, attól függően, minek nevezzük.

Többről van szó adatkommunikációs erősítésnél: a 6,5"-es és 90 Hz-es IPS HD panelt 6,6"-es és 120 Hz-es váltja a Full HD variációból, a MediaTek Helio G85 chipet pedig a ritkán látott Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1. A plasztik házas, vízlepergető Stylus 5G kipipálja a sztereó hangszórót és az igen apró, ám de 16 megapixeles szelfilyukat, a hátlapon pedig 50 megapixeles főkamerát használ 4K felvételellel és 8 megapixeles ultraszélessel megtámogatva, amely a szupermakró módot is letudja.

Megvan a kétcsatornás műholdvevő és WiFi, ám utóbbi csak 5-ös szabványon, illetve az USB-C port, a jack kimenet, az NFC és a microSD foglalat. Erre pedig 256 GB-os tárolóval kevésbé lesz szükség, míg a memória 6 GB-on szerényebb. Az akkumulátor 5000 mAh-s és 20 watton tölthető, a készülék pedig Android 13-at futtat és ujjlenyomat-olvasóval tudja le a biometrikus védelmet. Az Egyesült Államokban a Motorola Moto G Stylus 5G (2023) 400 dollárért lesz megvásárolható hamarosan, a nemzetközi árak egyelőre nem kerültek szóba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés