Idén bemutatkozik a Gionee M2017

Hirdetés

A Gionee decens hardverrel és kiemelkedő kapacitású akkumulátorral szerelt készüléke a plakát szerint december 26-án mutatkozhat be, noha az M2017 elnevezésből akár későbbi időpontra is következtethettünk. A Haikou Mission Hillsen tartott exkluzív megnyitón a képen szereplő színésznő, Xu Fan és rendező férje, Feng Xiaogang is részt vesz, mint a márka új nagykövetei.

A készülék már megkapta a szükséges engedélyeket, így a specifikáció sem teljesen ismeretlen, noha akadnak ellentmondások. A TENAA adatai alapján a központi feldolgozóegység szerepében a MediaTek Helio P10 lesz, míg az AnTuTu egy Snapdragon 653-asról tud. Mindenesetre az 1,95 GHz-re skálázott magokat 6 GB rendszermemória és 128 GB belső tárhely egészíti ki.


[+]

Az 5,7 hüvelykes, QHD felbontású AMOLED kijelző egy méretes, 155,2 × 77,6 × 10,65 milliméteres házban foglal helyet, a formaterv és dizájn finoman szólva is megosztó, de legalább elfér benne a dupla hátlapi kamerarendszer és a 7000 mAh-s akkumulátor, amiért lássuk be, sokan, sok mindent hajlandóak lennénk elnézni. Összességében pedig nem hangzik rosszul a Gionee ajánlata, noha a kérdéses paraméterek és ár tisztázásáig december végéig várnunk kell.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés