Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Idén akár három iPhone is bemutatkozhat

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Nem kizárt, hogy szeptemberben az Apple nem csak nagy képernyővel szerelt készülékeket leplez le, hanem lesz egy kisebb variáns is.

Hirdetés

Az Apple az utóbbi időben elég erősen lefektette saját szabályait, miszerint évenként dob piacra új készüléket, és két évente újítja meg ezeket formaterv szempontjából. Minden második esztendőben az elődhöz képest egy gyorsabb, erősebb, valamilyen új funkcióval rendelkező iPhone lát napvilágot, melynek nevében az "S" betű tűnik fel. Ha minden igaz, akkor nem lesz ez másképpen idén szeptemberben sem, ám most már nem kettő, hanem három új mobil is bemutatkozhat, legalábbis a legújabb szóbeszédek alapján erre lehet számítani.


[+]

Nem meglepő módon az iPhone 6 és iPhone 6 Plus is utódot kaphat majd, ám az is felvetődött, hogy a "C" famíliának is lesz örököse. A döntés annyiból meglepő lenne, hogy ha újfent elsütik a műanyag burkolatot, akkor az Apple szintjéhez képest megint bukás lehet a telefon jövője, ahogy azt az iPhone 5c esetén már láthattuk. A másik teória szerint viszont a "C" jelzés nem az anyaghasználatra, hanem a képernyőméretre utal majd, hiszen még mindig megannyi olyan felhasználó akad, aki pont a 4 hüvelykes kijelző miatt szerette a cupertinóiak eszközét.


[+]

További pletyka, hogy az újdonságokba már LTPS panelek kerülhetnek, a 6S modellekért a Japan Display és az LG, a 6C változatért pedig a Sharp lenne a felelős. Ugyancsak különböző lenne a belső felépítés is, míg a méretesebb iPhone-ok már megkapnák az A9 chipsetet és a 2 GB-nyi LPDDR4 RAM-ot, a kistestvér az A8-cal kerülne forgalomba. A Gorilla Glass üveg, az NFC és az ujjlenyomat-olvasó mindenesetre borítékolható, másra viszont még egyelőre nem szabad mérget venni, nagyon sok idő van hátra a hivatalos bejelentésig.

Hirdetés

Előzmények

 • Apple iPhone 6 - a méret nem minden

  A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.

 • Apple iPhone 6 Plus - szükség törvényt bont

  Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?

 • Apple iPhone 5c - az újracsomagolás művészete

  Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.

 • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

  Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.