Hummer mobiltelefon is lesz

Hirdetés

A Porsche mellett a Hummer is előrukkolt saját márkájú mobiltelefonjával, amelyet persze nem két motorblokk között maguk fejlesztettek, hanem rábízták az egészet egy francia cégre, amelynek Modelabs a neve. Ők eddig koncepciótelefonokat alkottak, úgyhogy most nyilván örvendeznek, hogy a Hummer megbízta őket egy piacra is kerülő készülék létrehozásával.

 

A Modelabs weboldalán található tervek sokkal merészebbek, mint az elkészült Hummer telefont, a franciák nem kockáztattak. A szétcsúsztatható külsejű eszköz több színben is elérhető lesz, technikai paraméterei sem éppen rosszak, de nem is kiemelkedőek.
A Hummer mobil GPRS és EDGE hálózatokon működik, 2 megapixeles kamerával, 2,2 inches QVGA képernyővel és microSD bővíthetőséggel rendelkezik.

 

A telefon ezeken felül MP3 lejátszóval és FM-rádióval próbálja magát kelendőbbé tenni, az akkumulátor kapacitásáról viszont még nincs információ. A hamarosan megvásárolható mobil 280 eurós áron érkezik majd, ez a Porsche telefon árához képest igazán aprópénz...

Azóta történt

Hirdetés