Hirdetés

Huawei MediaPad 7 Vogue, a táblagéppel történő stílusos telefonálás jegyében

Kiszivárogtak az információk a Huawei MediaPad 7 Vogue nevű táblagépéről, mely a kínaiak következő alsó-középkategóriás masinájának ígérkezik. Az eszközön 7 hüvelykes átlójú, 1024 x 600 pixeles felbontású IPS-megjelenítő található, mely egyszerre öt helyen képes a nyomást érzékelni. Processzora a több Huawei készülékben is bizonyított, négymagos, magonként 1,2 GHz-es órajelen ketyegő K3V2, a RAM mérete 1, míg a belső tárhelyé 8 GB az operációs rendszer pedig Android 4.1, melyet az Emotion UI 1.5-ös verziója dob fel.

A 193,8 x 121,3 x 9,5 milliméteres kiterjedésű, 335 grammos tömegűeszköz unibody alumínium burkolatot kap, mely a képek alapján meglehetősen korrektül néz ki. Nem tudni, hogy lesz-e belőle SIM-bővítőhely nélküli verzió, az viszont biztos, hogy amelyikbe bele lehet tenni majd a kártyát, az legfeljebb HSPA+ adatátvitelre lesz képes. A 4100 mAh-s akkumulátorral a gyártó szerint akár 20 órán át lehet majd folyamatosan telefonálni, amit Bluetooth headsettel és a masinát egyszerűen a fejünkhöz tartva is megtehetünk majd. A videótelefonálás sem lesz akadály, mivel az előlapra (VGA) és a hátlapra (3 megapixel) is került kamera, igaz, mindkettő fixfókuszos.

A készülék fehér és és fekete színekben lesz kapható, a kínai piacra még ebben a hónapban megérkezik, melyet további piacon követnek majd, de egyelőre nem tudni, hogy melyek, ahogy a készülék ára sem tisztázott.

Előzmények

  • Huawei Ascend G510 - árapály

    A kínai gyátó újdonságát most mutatták be itthon, nagy IPS kijelző, átszabott, izgalmas kezelőfelület, de kicsit lassú sebesség jellemzi, ám sikere az árazásától függ igazán.

  • Huawei MediaPad S7-301u - erős ráncfelvarrás

    A Huawei gyors fejlődésének eredménye a megújított MediaPad, melyet kiváló anyaghasználat, jó hardver és szoftver jellemez, ráadásul mindezt egészen kedvező áron.

Hirdetés