Huawei MatePad Pro mutatkozik be hamarosan

A kínai premier tíz nap múlva lesz, az újdonság pedig minden bizonnyal a prémium minőségű tabletek kedvelőinek lesz igazán érdekes.

A cég vezérigazgatója, Richard Yu tette közé a Weibón a képet, ami egyértelműen utal arra, hogy a Mate-széria november 25-én tovább bővül.


[+]

Nyilván nem túl valószínű, hogy a Mate 30-sorozat friss premierje után mobilbemutatóra kell számítanunk, legnagyobb eséllyel egy komolyabb tablet, a MatePad Pro mutatkozhat be. A korábban kiszivárgott képeken kameralyukas, billentyűzetes tokkal és ceruzával bővített eszközt láthatunk, ami valószínűsíti, hogy a Huawei az eleve szűk tabletpiacon az iPad Prók ellen próbál majd alternatívát mutatni.


[+]

Hátlapjára dupla kamera kerülhet, hardveresen pedig a cég jelenlegi legjobbját, a Kirin 990-et dobják versenybe, 8 GB RAM-mal. Fehér, fekete, zöldeskék és narancs hátlapokkal, és 40W-os gyorstöltéssel. A közelgő premier egyelőre Kínára vonatkozik, ha Európába érkezik is a termék, jó eséllyel már HMS-szolgáltatáskínálatú Android rendszert kap.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés