Továbbfejlesztett kamerát kapott a Honor Magic6 Porsche Design és Ultimate

Két készüléket mutatott be a Honor Kínában, mindkettő a már ismert Magic6 Pro alapjaira építkezik, luxusba csomagolva.

Külsejükben térnek el, hardveresen szinte megegyeznek a Honor legújabb prémium telefonjai, melyek egyelőre csak Kínában lesznek elérhetők. A Porsche Design Honor Magic6 RSR és a Honor Magic6 Ultimate hardveres alapjaikat tekintve nem térnek el drasztikusan a Magic6 Pro okostelefontól, viszont a kamera valamivel újabb, a kijelzőre hosszabb élettartamot ígérnek, illetve a hátlap változott anyagában és formájában is.


[+]

A Magic6 RSR két színben lesz elérhető, mindkettőt egy-egy Porsche ihlette, a Taycan a rózsaszínes Frozen Berry-t, a 911 az Agate Grey fantázianevet viselő szürkét. A hátlap részben a cég saját fejlesztésű edzett üvege (Diamond Giant Rhino Glass), ez védi a kijelzőt is, mely állítólag a kétrétegű OLED technológiának köszönhetően meghosszabbítja a panel élettartamát, és 1%-os érték alá csökkenti az elért maximális fényerő degradálódását hároméves ciklusban. Az előlapi dizájn változatlan, a hátlapon viszont a kameratrió viszont kör helyett hatszögletű szigeten kapott helyet.

Várhatóan Európában is forgalomba kerül a képen látható Porsche Design változata a Magic6-nakVárhatóan Európában is forgalomba kerül a képen látható Porsche Design változata a Magic6-nak Várhatóan Európában is forgalomba kerül a képen látható Porsche Design változata a Magic6-nak [+]

A Magic6 Ultimate pedig a Nokia 7610 formavilágát idéző elrendezésben ad otthont a kameráknak, itt a hátlap üveg helyett mű bőr fekete vagy rózsaszín árnyalatban. Megmaradt a Magic6 Próból ismerős 50 + 180 + 50 megapixeles felosztás a kamerák terén, de az 1/1,3”-es H9800-as szenzort használó széles látószögű kamera 15 fokozatú dinamikatartománnyal rendelkező fényérzékelőt kapott, elvileg gyorsabb és pontosabb autofókusszal. Maradt az OIS és az f/1,4 és f/2 között automatikusan váltó blende. Változatlan a kamera és a 3D-s érzékelő az előlapon is.

A Honor Magic6 Ultimate várhatóan megmarad KínábanA Honor Magic6 Ultimate várhatóan megmarad Kínában A Honor Magic6 Ultimate várhatóan megmarad Kínában [+]

Kínában 24 GB memóriával és 1 TB tárhellyel 504 ezer forintnak megfelelő 9999 helyi jüanért kerül forgalomba a telefon Porsche Design RSR változata, és a cég a 2024-es Q2-ben tervezi a nemzetközi értékesítés elindítását is. Az Ultimate valamivel olcsóbb, ebből a 16/512 GB-os modellt 6999 jüanért (353 ezer forint), a 16 GB / 1 TB verziót pedig 7699 jüanért (388 ezer forint) dobja piacra a Honor Kínában. Az Ultimate nemzetközi elérhetőségéről egyelőre nincs információ, ez a modell valószínűleg megmarad a távol-keleti piacon.

A két csúcstelefon mellett a cég a MagicBook Pro 16 laptopot és a Honor Band 9 fitnesz karkötőt is bemutatta, ezek is érkeznek majd a nemzetközi piacra a hamarosan kezdődő második negyedévben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

Hirdetés