Honor blog: jön a 7S, a 7C és a 7A is Magyarországra

A Honor továbbra is azon az úton jár, amely a leginkább meghozza a vásárlói kedvet egy-egy ilyen márkájú telefon beszerzéséhez: kiforrott technológiát és minőséget kínál versenyképes áron. A Honor 10 egyelőre a cég zászlóshajója, noha hamarosan várható, hogy a Honor Play és a Honor Note 10 is megérkezik Európába, de nem csak a drágább modellektől remélik az értékesítés felfutását, hanem a középkategóriában is évek óta vannak releváns ajánlatok. Ebben a szegmensben érkeznek itthonra is új modellek, rögtön három készülék is kapható lesz a hazai piacon augusztustól.


[+]

A készüléktrió legolcsóbb darabja a 7S, amely azon ritka Honor termékek egyike, amelyben MediaTek chipset dolgozik, méghozzá a belépő szintre lőtt MT6739. A négymagos, 1,5 GHz-re skálázott processzor mellett PowerVR GE8100-as GPU-t, illetve 2 GB RAM-ot, valamint 16 GB belső tárhelyet találunk. Az 5,45 inches kijelző 18:9 képarányú (ez az összes új eszközre igaz), a felbontás pedig 720 x 1440 pixeles (ez is), szenzorsziget szerencsére nincsen. A hátlapon 13 megapixeles, az előlapon 5 megapixeles kamera dolgozik, 8.1-es Android, FM-rádió és 3020 mAh-s akkumulátor jellemzi még a terméket, aminek hivatalos, hazai ára 41 990 forint lesz.


[+]

Izmosabb a Honor 7A, noha nem annyival drágább, mint amennyivel papíron többet tud. A kijelző felbontása ugyanaz, viszont itt már 5,7 inchen terülnek el a pixelek. A hardver teljesen más, ez a készülék a Qualcomm Snapdragon 430-as chipset köré épül, 3 GB RAM és 32 GB belső tárhely mellett, kamerából pedig kettőt is kap hátulra, egy 13 megapixeles fő modult, valamint egy 2 megapixeles segédszenzort. Előre 8 megapixel jut és egy LED segédfény, az akkumulátor 3000 mAh-s, a rendszer pedig a 8.0-s Android ennek megfelelő EMUI-val. Itt már van ujjlenyomat-olvasó is, a burkolat pedig alumínium. A hazai ár 52 990 forint lesz, ami első hallásra jobb vétellé teszi, mint a 7S-t.


[+]

A kínálat legnagyobb tudású darabja a Honor 7C. A kijelző mérete ebben az esetben 5,99 inch, ez már azért egy jókora phablet, amelyben Qualcomm Snapdragon 450-es chipset duruzsol 3 GB RAM és 32 GB tárhely társaságában. Kamerafronton a helyzet megegyezik a 7A-ban látottakkal (13 + 2 megapixel hátul, 8 megapixel elöl), és bár a készülék mérete ugyan nőtt, az akkumulátor kapacitása itt is 3000 mAh-s. Ennek a terméknek a várható hazai, hivatalos ára 69 990 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Honor 7S - inkább három, jóindulattal

    Ez a Honor jelenlegi kínálatának legolcsóbb modellje. Nem a legegyszerűbb mobilok között indul harcba, hanem egy kategóriával fentebb, de nem biztos, hogy elég a tudása.

  • Huawei Y5 (2018) bemutató

    A Huawei Y5 (2018) nem lesz újdonság, többek között már csak azért sem, mert pontosan ugyanez a modell fut Honor 7S címszó alatt is. Azért természetesen kipróbáltuk.