Hivatalos: augusztus 13-án érkezik a MIUI 7

A Xiaomi már jó ideje fejlesztgeti a MIUI névre hallgató kezelőfelületét, amit az androidos készülékeken szoktuk viszontlátni, rengeteg hasznos kiegészítőt ad a főmenü nélkül operáló, de nagyon jól kinéző felület mellé. Az Android 5.0-án alapuló MIUI 6 ideje viszont nemsokára lejárhat, hiszen augusztus 13-án nem csak a Samsung készül nagy bejelentésre, hanem a kínai gyártó is.

Hivatalos: augusztus 13-án érkezik a MIUI 7

A Pekingben megrendezésre kerülő esemény részleteiről és a MIUI 7-ről sajnos semmi konkrétat nem tudunk még, az valószínű, hogy 4.4.4/5.0 helyett Android 5.1.1-es alapokon nyugszik majd az új rendszer. Nehéz megjósolni, hogy melyik telefon fog először kijönni ezzel a kezelőfelülettel, de a Xiaomi Mi5 tűnik a legesélyesebbnek erre, addig pedig még számos régebbi Mi készülékre megérkezhet frissítésként a MIUI 7.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • 2 GB RAM-mal érkezik a Redmi 2 Prime

    A Xiaominak ez az első készüléke, amit Indiában gyártottak, a testvérmodellhez képest az változott, hogy kétszer annyi rendszermemória került bele.

  • Lehullott a lepel a MIUI 7-ről is

    A Xiaomi nem csak az új, kedvező árú phabletjét mutatta be ma, hanem a szoftveres felületének legfrissebb változatát is.

  • Augusztus 24-én érkezik a MIUI 7

    A Xiaomi augusztus 13-án mutatta be az egyéni szoftveres felületének legújabb változatát, ami MIUI 7 névre hallgat, nemsokára nálunk is elérhető lesz.

Hirdetés