Hétfőn mutatkozik be a Moto G72

Tegnap kaptunk némi előzetest a dizájnt illetően, mára megvan a komplett specifikáció.

Október 3-án mutatja be a Motorola a G széria új, felsőbb kategóriás tagját. A Moto G72 renderei tegnap már árulkodtak a készülékről, mára a komplett specifikáció kiszivárgott, miután egy lengyel viszonteladó idejekorán listázta a terméket, aztán a Flipkart is élesítette az előzetes termékoldalt, úgyhogy nem sok izgalom marad a hétfői premierre. A tegnapi előzetesek helytállónak bizonyultak, ezt egészíti ki a termékoldal.

Hirdetés

[+]

Az Edge 30 széria formavilágát idéző, 160,47 x 74,4 x 7,89 milliméteres készülék 6,55 hüvelykes 10-bites, FHD+ OLED panelt kap integrált ujjlenyomat-olvasóval, 120 Hz képfrissítéssel és HDR10 támogatással. A központi feldolgozóegységet tekintve a MediaTek Helio G99-re esett a választás különböző 8/128 GB-os memóriacsomaggal, de 4 és 6 GB-os rendszermemória, illetve 256 GB-os belső táhely is esélyes. A raktér nem mellesleg microSD kártyával bővíthető.

[+]

A hátlapi kamerarendszer fő eleme a 108 megapixeles szenzort, ezt kíséri egy 8 megapixeles ultraszéles és egy makró kamera. A tartalomfogyasztást Dolby Atmos sztereó hangszórók támogatják, nem marad el a 3,5 milliméters jack csatlakozó, ahogy az NFC sem, az 5000 mAh-s telephez pedig 33 wattos töltésteljesítmény jár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés