Hirdetés

Hat alkalmazás, melyek jól jöhetnek, ha Optimusod van

Az LG hivatalos angol blogja (mely tulajdonképpen rokonunk, hehe) kiadott egy listát tíz olyan alkalmazásról, melyek egy szempillantás alatt izgalmasabbá és jobbá varázsolhatják bármelyik androidos készüléket. Mondjuk az LG Optimus GT540-et, de nyilván semelyik program nem LG specifikus. A listán egyébként szerepel jó pár olyan alkalmazás, mely vagy nem használható itthon, vagy gyárilag rajta van az Optimuson, ezért ezeket kihagyom - és hopp, így lett a Chocapic, azaz a tízes helyett hatos lista.

1. Shazam

A Shazamot valószínűleg sokan ismerik már, nem véletlenül: egy kiváló zenefelismerő alkalmazásról van szó, mely ráadásul ingyenes is, úgyhogy megéri letölteni, sokszor vehetjük hasznát!

2. Twidroid

Sokan úgy gondolják, hogy a folyamatos Tweeterezési lehetőség már nem egy opcionális szolgáltatás, hanem alapvető emberi jog. Mások - köztük én is - hülyeségnek tartják az efféle dolgokat, de ettől függetlenül sokan fognak örülni ennek a könnyen kezelhető és gyors Tweetelő alkalmazásnak.

3. My Perfect Egg Timer

Aki nem allergiás a tojásra, az valószínűleg eszi, mindenki szereti. Rántottaként, tükörtojásként, netán főzve; utóbbi dolog viszont nehézkes lehet. A My Perfect Egg Timer viszont segít, hogy tökéletesre főzzük tojásunkat, ehhez pedig csak pár adat megadása szükséges (tojás mérete, hőmérséklet, milyenre akarjuk). Csodálatos!

4. Wordpress Android

Akinek van Wordpress keretrendszert használó blogja, az most örülhet, a szóban forgó alkalmazás segítségével ugyanis bárhonnan tudunk blogolni, egyszerűen és hatékonyan.

5. Percent Off

Sosem voltál jó általánosban? Már ötödikben is csak a tanár jóindulatának köszönhetően mentél át év végén? Viszont szeretsz vásárolni? Akkor ezt a programot is szeretni fogod, az ugyanis kiszámolja, hogy mennyit tudsz spórolni, ha a 4999 forintos ruha árát 15 százalékkal levitték. Szuper, nem igaz...?

6. Abduction

Ha azt mondom, hogy Doodle Jump, akkor az almás telefonok tulajdonosai egyből tudni fogják, hogy miről van szó - az egyik legnépszerűbb mobilos játékról. Ennek egy reinkarnációja az Abduction, melyben csupán annyi a dolgunk, hogy a lebegő elemek között ugráljunk egy tehénnel - egész a végtelenbe, sőt, talán azon is túl. Kötelező kipróbálni!

aL Gibson

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés