2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Három millió forintos adomány a Pannon GSM dolgozóitól

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Pannon GSM

Közel három millió forintot adományoznak a Pannon GSM dolgozói az árvízkárosultaknak

Pannon GSM dolgozói saját fizetésükből adakoztak a magyarországi és székelyföldi árvizek károsultjainak megsegítésére. A kezdeményezés különlegesnek számít, ugyanis a Pannon GSM vállalatként is részt vállal a segítségnyújtásban: a munkatársak által felajánlott adományokat megduplázta és a kétszeres összeget juttatja el a károsultaknak a Magyar Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül.

Hirdetés

A közelmúlt természeti csapásai nem kímélték hazánkat és a környező országokat sem, számos család vált áldozatává a térségünket sújtó árvíznek. A Pannon GSM kötelességének érzi, hogy a rendelkezésére álló eszközökkel segítsen a bajbajutottakon.

A Pannon GSM dolgozóihoz intézett felhívást követően a szeptember 26-án délben lezárult házon belüli gyűjtésen közel hatszáz dolgozó összesen 1 367 000 forintot ajánlott fel. A Pannon GSM a munkatársai által gyűjtött összeg minden forintjához hozzátesz még egyet, így összesen 2 734 000 forint jut el a rászorulókhoz. Az összeg egyharmadával a Magyarországon élő károsultakat, kétharmad részével pedig Székelyföld egyik magyarlakta települését segíti a távközlési szolgáltató. Az adományokat a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el a rászorulókhoz.

A Pannon GSM munkatársai 2000 tavaszán is tanúbizonyságát adták segítőkészségüknek, a tiszai árvíz alkalmával csak a pannonosok 1,2 millió forintot gyűjtöttek, hozzájárulva Vezseny falu újjáépítéséhez.

Szeptember 30-ig hívható a 1749-es segélyvonal, amelyen hívásonként, illetve SMS-ben is 200 forinttal támogathatják a segíteni szándékozók a székelyföldi természeti katasztrófa károsultjait.


Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.