Három LG különlegesség a láthatáron

A kisebbik dél-koreai gyártó minden megtesz azért, hogy az öt legnagyobb gyártó közötti rangsorban még előrébb kerülhessen. A hamarosan bemutatásra kerülő három új eszköz közül az egyik egy 10 hüvelykes kijelzővel szerelt netbook, mely érdekessége, hogy automatikusan képes kapcsolatot létesíteni és adatokat szinkronizálni a közelében található, párosított mobiltelefonnal, így a bejövő hívásokhoz tartozó arckép a netbook kijelzőjén is megjelenhet, sőt a beépített mikrofon és hangszórók segítségével a hívásokat fogadni is lehet a számítógépen, valamint a naptári és egyéb események figyelmeztetései is megjelennek majd az előfizetéssel 150 dollárért kínált készülék megjelenítőjén.

Hamarosan bemutatásra kerülhet az „Elva” nevű készülék is, melynek különlegessége, hogy mindössze kétsoros színes kijelzővel bír, ám ahhoz teljes QWERTY gombsort kínál. Ez utóbbi alapestben kékes árnyalatú, ám a telefon közepe felé csúsztatva narancssárgára vált és a QWERTY gombok helyett függőleges tájolású hagyományos gombsor lesz belőle, mely hívások kezdeményezésére használható. Az 50 dolláros, erősen megkérdőjelezhető tudású eszköz pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert.

A frissen kiszivárgott modellek közül a legizgalmasabb talán a „Dome” lehet, mely a régi Nokia kommunikátorok alapötletéből kiindulva összecsukva hagyományos készüléknek tűnik, ám kinyitás után előtárul a méretes belső kijelzője és a QWERTY gombsora is. Ez utóbbi ráadásul nem is akármilyen, ugyanis a leírás szerint íves kialakítású, mely összecsukott állapotban az alsó rész fenekére süllyed. A 3 hüvelykes kijelzővel, 3 megapixeles kamerával, teljes HTML böngészővel és GPS modullal felvértezett jövevény várhatóan 149 dollár körüli előfizetéses áron lesz elérhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés