Szintet lépne a Redmi Watch 4

Komolyabb külsővel távolodik el a fitneszkarkötők világától és közelíti meg az órákét a hamarosan bemutatkozó Redmi Watch.

A Redmi K70-es telefonok mellett érkezik új kiegészítő is a kínai piacra napokon belül a Xiaomitól, az eszközök pedig a 2024-es év folyamán talán beesnek az európai piacra is. A mobilok mellett a Redmi Watch 4 okosóra tűnik a legérdekesebbnek, egyrészt azért, mert 1,97 hüvelykes AMOLED kijelzőjével meglehetősen nagy méretű eszköznek ígérkezik, másrészt azért, mert ez lehet az első komolyabb óra a Redmi márka neve alatt.


[+]

Hála a Xiaomi hivatalos Weibo-oldalának, tudhatjuk az óráról, hogy kijelzője 60 Hz-es frissítésre és állítólag 600 nites fénysűrűségre lesz képes. A felbontás kapcsán egyelőre nem szólták el magukat, de jól hangzik az LTPS technológia az üzemidő szempontjából és a száznál is több, egyedi igényekre szabható számlap is ígéretesnek tűnik, ezek némelyike látható az órákról megosztott promóciós anyagokon.

Szintén új, hogy az óratest alumíniumból lesz, elsőként a Redmi okosóráki közül, illetve a jobb oldalon a szimpla nyomógombot tekerhető fém korona váltja. Az óratok vízálló lesz (5 ATM), az óraszíjak pedig cserélhetők lesznek. A képek alapján a standard 22 milliméteres csatlakozást használja majd a Redmi Watch 4, mely gyárilag fém, bőr, szövet és szilikon szíjjal lesz elérhető.

[+]

Ami a fitnesz- és egészségügyi funkciókat érinti: egésznapos szívritmus-monitorozást, SpO2 mérését, a beépített GPS-vevővel pedig a kültéri edzések útvonalának rögzítését ígéri az eszköz. A hivatalos bemutató november 29-én lesz Kínában, azt egyelőre nem tudni, hogy a korábbiakhoz hasonlóan lesz-e egy olcsóbb Redmi Watch 4 Active verzió is az órából, és ha igen, melyik változatot hozza el a Xiaomi a globális piacra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés