2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

200 ezer Le 1s-t passzoltak el Indiában egy hónap alatt

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: DNA India

A LeEco (korábbi LeTV) középkategóriás phabletje népszerű Indiában is: 30 nap alatt impresszív mennyiséget sikerült értékesíteni.

Jelzésértékű lehet, hogy tavaly a LeEco elvitte mobiljait Indiába, idén pedig kint volt az MWC-n, legalábbis mi össze tudtunk hozni egy interjút Will Parkkal, a LeEco közösségi médiaigazgatójával, aki elmondta, hogy a következő cél az amerikai piacra való betörés. Ott egyébként már aktív a LeMall webáruház, ám a mobilkészülékek bevezetése előtt a LeEco webes és streames ökoszisztémáját is ki kell építeni. Az európai célokról Park nem volt hajlandó nyilatkozni, mindenesetre a nemzetközi nyitás ígéretes.

A DNA India szerint a Le 1s az elmúlt 30 napban megdöntötte a népes ország online eladási rekordjait, a középkategóriás, csupa minőségi komponensből összerakott Le 1s-ből ugyanis sikerült egy hónap alatt 200 ezret elpasszolni. „Rendkívüli módon meg vagyunk hatódva az Indiai vásárlók érdeklődését látva, amely hozzásegített minket, hogy vezető pozícióba kerüljünk meglehetősen rövid idő alatt" – olvasható Atul Jain, a LeEco indiai mobilos részlegének ügyvezető igazgatójának közleményében.

Az ujjlenyomat-olvasó tökéletesen kézre esik, persze fel kell emelni a megérintéséhez, ha az 1s az asztalon pihen
Az ujjlenyomat-olvasó tökéletesen kézre esik, persze fel kell emelni a megérintéséhez, ha az 1s az asztalon pihen [+]

A mi verdiktünk is pozitív volt, hiszen a világ másik felén rendkívül olcsón lehet hozzájutni a mutatós fémházba burkolt masinához, amely nyolcmagos Helio X10-es SoC-t, 3 gigabájt RAM-ot, 32 gigabájtos belső tárolót és hátlapi,villámgyors ujjlenyomat-olvasót kapott, és hangminőségben is a felsőbb kategóriákat idézi meg. Más kérdés, hogy hivatalos forgalmazás nélkül jó eséllyel webshopos rendszerű, vagy Play Áruház nélküli kiszereléshez lehet itthonról hozzájutni. Sokan reménykednek abban, hogy ez a távolabbi jövőben változni fog.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​i​rdet​é​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.