MWC 2016: Videón a LeTV Le Max Pro

Sikerült interjút készítenünk az LeTV egyik emberével Barcelonában (erről később lesz videó természetesen), ahol nyugodt körülmények között megtekinthettük a Snapdragon 820 chipsettel szerelt Le Max Prót. A készülék a tegnapi naptól vásárolható meg Kínában, és mindössze két másodperc alatt elfogyott az első készlet, ami nagyjából ezer mobilt jelent. Nem véletlen a nagy felhajtás, a világ legnépesebb országában ugyanis mindössze 1999 jüanba kerül a phablet, ami járulékos költségek nélkül átszámolva 85 ezer forintot jelent.

Ennyiért pedig csúcstechnológiát kapunk: 6,33 hüvelykes, QHD felbontású IPS panel, a már említett Snpadragon 820 chipset, 4 gigabájt LPDDR4 RAM, 32 gigabájtos belső adattároló (van 64 és 128 gigabájtos verzió is, microSD bővíthetőség azonban nincs), 802.11a/b/g/n/ac/ad szabványokat támogató WiFi, 21 megapixeles kamera, USB Type-C csatlakozó, valamint 3400 mAh kapacitású akkumulátor. A termék egyelőre csak Kínában kapható.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

  • Kapcsolódó cégek:
  • LeTV

Azóta történt

Előzmények

  • MWC 2016: A ZTE Axon Max is a kezünkbe akadt

    A kínai gyártó hatalmas phabletjét is megnéztük az MWC kiállításon, ami a középkategóriát erősíti a Snapdragon 617 lapkával.

  • LeTV Le 1s - LeTeszteltük

    A telített kelet-ázsiai piacon is sikerült emlékezeteset alkotnia a mobilvilág egyik legújabb szereplőjének, bár a Le Supermobilok még nem állnak teljesen készen a határok átlépésére.

  • Új LeTV modellekről röppentek fel pletykák

    A LeTV 1s MediaTek rendszerchippel, a Max 2 pedig bivalyerős Qualcomm Snapdragonnal érkezhet.

Hirdetés