Hamarosan befuthat a OnePlus Buds Pro 2

A specifikáció alapján az új füles nagyon hasonló képességekkel érkezik, mint az Oppo Enco X2.

Hirdetés

Hamarosan befuthat a OnePlus felső kategóriás TWS fülhallgatójának új generációja, ami a Pricebaba által közzétett specifikáció alapján képességeiben nagyon hasonló lesz az Oppo Enco X2-höz. Az információ a OnLeakstől származik, ők pedig jellemzően megbízható forrásnak számítanak.

OnePlus Buds Pro
OnePlus Buds Pro

A Buds Pro 2 várhatóan egy 6 milliméteres és egy 11 milliméteres, kettős dinamikus meghajtóval dolgozik, a 69 milliszekundumos késleltetést biztosító Bluetooth itt is 5.2-es verziószámú lesz az AAC és SBC kodekek mellett LHDC 4.0 és térhatású Spatial Audio támogatással. Az adaptív ANC 45 dB maximális mélységig szűr dinamikusan, fülesenként három mikrofonnal.

Ez eddig megegyezik a márkatárs képességlistájával, a védelem viszont IP55-ös szintre lép, az  akkumulátor pedig az ígért üzemidő alapján valamivel nagyobb lehet. Aktív zajszűréssel így 6,5 óra üzemidőt tud majd az eszköz, amit összesen 22 órára lehet kitolni a vezetékmentesen tölthető tokkal, míg zajszűrés nélkül akár 9 órát is kipréselnek magukból a fülesek 38 óra összüzemidővel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés