Gyorsult az iQOO Neo 855 versenyváltozata

A Racing Edition ugyan nem Snapdragon 865-re, hanem a most elérhető leggyorsabb Qualcomm lapkára váltott, egy rakás memória és tároló kíséretében.

Hirdetés

A BBK Electronics keretein belül és a Vivo almárkájaként indult az iQOO termékfamília, a Neo 855 pedig a nevében hordozta a gépházba épített Snapdragon 855 SoC-t. Ez a változat kapott most Racing Edition különkiadást, vagy ha ragaszkodunk a kínai formához, iQOO Neo 855竞速版 titulust, máskülönben megegyező küllemmel.


[+]

A csúcskészülék 159,53 x 75,23 x 8,13 milliméteres és 198,5 grammos, amihez 6,38"-es FHD+ Super AMOLED panel tartozik beépített ujjlenyomat-olvasóval és 16 megapixeles kameracseppel. Hátul 12 megapixeles a főkamera, 8 megapixeles az ultraszéles és 2 megapixeles a mélységérzékelős segédszenzor. A 33 watton tölthető, 4500 mAh-s telep bizonyosan jó üzemidőt biztosít majd, ám ezt egyelőre csak Kínában tesztelhetik a vásárolók.


[+]

A 8/128 GB-os, UFS 3.0-s tárolóval szerelt kiadásért 2600 jüant kérnek el (110 ezer forint), a 12/128-asért pedig 9 ezer forinttal többet. Az iQOO-ról azért érdemes mégis beszélni a Mobilarenán, mert szép lassan, Európa különböző piacaira már számos BBK Electronics márka ellátogatott, beleértve a OnePlus-t, az Oppót, a Vivót vagy a Realme-t, az ernyővállalat tehát több fronton van jelen a világpiacon, és nem elképzelhetetlen, hogy az iQOO is ellátogat errefelé egyszer.

Előzmények

  • Hány éves vagy, Batman?

    Újra aktuális az ismert kérdés, a Vivo pedig egy különleges mobillal ünnepli a kerek évfordulót: 80 éve bukkant fel először a szuperhős.

  • 5G-s változatban is elérhető az iQOO Pro

    A féléves márka előállt a Snapdragon 855+ rendszerchippel szerelt, Super AMOLED-es csúcsmodelljével. Az 5G-s kapcsolat 2 grammot nyom.

  • Snapdragon 855-tel futott be az iQOO gamer telefon

    Méretes kijelző és ház, fejlett hűtés és hardver, temérdek memória és tároló, valamint apró szenzorcsepp - ez a Vivo játékosoknak szánt telefonja.

  • Vivo X9 - vivatlan vendég

    A Vivo készüléke erős felső-középkategóriás szerkezet, komoly szelfiképességekkel, viszont adott közegben és szinten borzasztóan drága. Plusz nem tud magyarul, de angolul is alig.

Hirdetés