Greig Williams a Nokia Hungary új igazgatója

Greig Williams (34 éves) 2006. július 1-től a Nokia Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Williams úr tanulmányait az Egyesült Királyságban végezte, ahol fizikát és repülőmérnöki ismereteket tanult, majd később marketing diplomát szerzett a Chartered Institute of Marketing-nél.

1996-tól a Tait nevű Mobile Rádio Europe Limited vállalat műszaki értékesítési igazgatójaként dolgozott.

Williams úr 1996-ban csatlakozott a Nokiához, a Nokia Telecommunications ( ma Nokia Networks) termékmarketing menedzsereként. Ügyfelei közé tartozott a Vodafone ill az Orange. Ezt követően a Nokia Networks végponttól végpontig terjedő megoldásainak (technológia, termékek és szolgáltatások) értékesítését és marketingjét irányította a T-Mobile International felé, majd –ugyancsak a T-Mobile felé- a Nokia rendszerfejlesztési csoportjáért volt felelős, ahol feladatai közé tartozott az üzletfejlesztés is. 2005. júniusától a Nokia készülékek értékesítéséért felelős Customer and Market Operations vezető értékesítési igazgatójaként dolgozott Nagy-Britanniában és az angliai T-Mobile felé történő értékesítésért felelt.


 

2006 július 1-től felelős a Nokia mobil készülékek magyarországi és romániai értékesítéséért a Nokia Hungary Kft ügyvezető igazgatójaként.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Hirdetés